atishparh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1827 عنوان دعوا 129 بازدید | 10 پست غروب مادرش زنگ زد نتونستم ج بدم از گوشی خودش ن من دستم خیس بود از غروب سر همین مسله باهام حرف نمیزنه باور میکنید بخدا واس خانواده ش ن خودش ن زنگ و بچه ش مهم نیستین سر همین اینقد میسوزم 1402/06/01 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اینم_میگذره عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 8496 خوب خودش جواب میداد یا بعدش زنگ میزدی دیگه این اداها چیه درمیاره !!!! کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
atishparh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1827 خوب خودش جواب میداد یا بعدش زنگ میزدی دیگه این اداها چیه درمیاره !!!! بخدا سالی ی بار ب من زنگ نمیزنن یا تا خودش نیاد ی احوال از دخترم نمیپرسن دیگه از کارای مادرش هرچقدم بگم کمه
اینم_میگذره عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 8496 بخدا سالی ی بار ب من زنگ نمیزنن یا تا خودش نیاد ی احوال از دخترم نمیپرسن دیگه از کارای مادرش هرچقدم ... خودشم انگار قاطی داره و دنبال بهونست ولی هرکسی ممکنه اون لحظه که گوشیش زنگ میخوره نتونه جواب بده کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
atishparh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1827 خودشم انگار قاطی داره و دنبال بهونست ولی هرکسی ممکنه اون لحظه که گوشیش زنگ میخوره نتونه جواب بده نمیدونم چیکار واقعا از هر طرف ک بگی تو فشارم اخلاقش تا دخالت های خانواده ش بی پولی مستاجری همه چی اینو دیگه نمیدونم کجای دلم بذارم
اینم_میگذره عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 8496 نمیدونم چیکار واقعا از هر طرف ک بگی تو فشارم اخلاقش تا دخالت های خانواده ش بی پولی مستاجری همه چی ای ... محلش نذار بذار باد کنه حالا خیلیم عرضه داشته طلبکارم هست کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
atishparh مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1827 خب حالا پیش اومده دیگه بعدا زنگ میزنیدوباره بهش 😑 ولی واس این موضوع چرت از غروب باهام حرف نمیزنه
آناناس_صورتی عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 7032 ولی واس این موضوع چرت از غروب باهام حرف نمیزنه بذار برای خودش قهر باشه محل نده کار اشتباهی که نکردی