2777
2789
عنوان

دعوا

129 بازدید | 10 پست

غروب مادرش زنگ زد نتونستم ج بدم از گوشی خودش ن من دستم خیس بود از غروب سر همین مسله باهام حرف نمیزنه باور میکنید بخدا واس خانواده ش ن خودش  ن زنگ و بچه ش مهم نیستین سر همین اینقد میسوزم

خوب خودش جواب میداد یا بعدش زنگ میزدی دیگه این اداها چیه درمیاره !!!!

بخدا سالی ی بار ب من زنگ نمیزنن یا تا خودش نیاد ی احوال از دخترم نمیپرسن دیگه از کارای مادرش هرچقدم بگم کمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا سالی ی بار ب من زنگ نمیزنن یا تا خودش نیاد ی احوال از دخترم نمیپرسن دیگه از کارای مادرش هرچقدم ...

خودشم انگار قاطی داره و دنبال بهونست ولی هرکسی ممکنه اون لحظه که گوشیش زنگ میخوره نتونه جواب بده

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
خودشم انگار قاطی داره و دنبال بهونست ولی هرکسی ممکنه اون لحظه که گوشیش زنگ میخوره نتونه جواب بده

نمیدونم چیکار واقعا از هر طرف ک بگی تو فشارم اخلاقش تا دخالت های خانواده ش بی پولی مستاجری همه چی اینو دیگه نمیدونم کجای دلم بذارم

نمیدونم چیکار واقعا از هر طرف ک بگی تو فشارم اخلاقش تا دخالت های خانواده ش بی پولی مستاجری همه چی ای ...

محلش نذار بذار باد کنه حالا خیلیم عرضه داشته طلبکارم هست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز