2777
2789

امشب شب تولدم هست...خیلی زود گذشت ..خیلی زیاد.

یادمه اینجا سال ۹۸ با یه دختری دوست شدم به اسم سارا اونموقع اون ۲۷ بود و من ۲۲ ..بهم گفت خوش به حالت.بعد ۲۵ دیگه زیاد جالب نیست.الان که ۲۲ سالته لذت ببر.زیاد معنی حرفشو نفهمیدم تا الان...دختر خانما تا میتونید از زندگی لذت ببرید.مهارت کسب کنید ..و به فکر خودتون باشید.من تا ۲۳ سالگی به فکر خودم نبودم..خیلی الکی عمرم رو هدر دادم.

به هر حال...

تولدم مبارک🌸❤️🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مباررررککککک❤️❤️❤️❤️❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من ۲۳ هستم 

همش فک میکنم عقبم 👩🏻‍🦯😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خیلی عزیزی ..ممنونم گلم..با اینکه نمیشناسمت اما تبریکت به دلم نشست😘😘😘

قربونت🤍😉

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

تولدت مبارک همیشه خنده رو لبات باشه و بهترین ها نصیبت💛💫🌻

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻
نههه  اصلا عزیزم..فقط فرصت ها رو از دست نده..کتاب بخون.مهارت یادبگیر..

چه مهارتی مثلا