bts_sara مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 162 عنوان چی بخرم؟ 83 بازدید | 6 پست دوستان لطفا راهنماییم کنید برای تولد پارتنرم چی پیشنهاد میدید؟خوشحال میشم راهنماییم کنین 1402/06/01 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bts_sara مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 162 من براش گل خریده بودم قسمت نشد بدم اخی دورت بگردم:)♡میدونی بدنسازه بنظرت خوب نیس بهش شیکر و مچ بند و هد بند و اسپری و لباس ورزشی و..این چیزای ورزشی بش هدیه بدم؟یا خوب نیس؟
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16761 اخی دورت بگردم:)♡ میدونی بدنسازه بنظرت خوب نیس بهش شیکر و مچ بند و هد بند و اسپری و لباس ورزشی و..ا ... خدانکنع❤🌊اره حتی میتونی از این قمقمه هایی که باکلاسن از اونا بخری آب رو سرد نگه دارهیا لباس ست ورزشیزیاد هزینه نکن تا وقتی که رسمی نشدین
bts_sara مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 162 خدانکنع❤🌊 اره حتی میتونی از این قمقمه هایی که باکلاسن از اونا بخری آب رو سرد نگه داره یا لباس ست ... مرسییـــ قربونت بابت راهنماییت💜
گلابتون97 عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 447 ساعت /کیف پول /عطر/کفش یا دمپایی/عینک افتابی اگه اهل گشت و گذار باشه =قلاب ماهیگیری /چادر سفریاگه اهل ورزش باشه =لباس ورزشی /ساک و قمقمه/ گوله پشتیاگه هم اهل خونه موندن و فیلم دیدن = پتو سفری/هدفون/ یه سری تنقلات
bts_sara مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 162 ساعت /کیف پول /عطر/کفش یا دمپایی/عینک افتابی اگه اهل گشت و گذار باشه =قلاب ماهیگیری /چادر ... عزیزم من شک داشتم که پک ورزشی خوب نباشه ولی وقتی شما میگید خوبه پس همون ورزشی رو تهیه میکنم چون باشگاه میره