2777
2789

صلام

خوبین قشنگا؟

من امروز یع چی شده حالم خوش نیس میشه بیاین باهم حرف بزنیم؟

بچها من یکیو خیلی دوص دارم خیلی زیاد خدم نمیدونم چرا اینققق از این خوشم میاد

بعد طرفم چند روز دیگه واسه کارش دوسه ماهی نیستش🥺

خبب امروز قرار بود همو ببینیم قبل رفتنش😭

نشددددددد (چق ذوق داشتیم واسه دیدن هم خدایا🥲)

دارم خفه میشم ا بغض تاحالا چند بار خاستم ببینمش نشد نمیزارننن خدایاااا چرا ۳ ساعت نشستم آماده شدم بعد مامانم نزاشت هرجا میرم باید بیاد باهام

خانوادم دارن نابودم میکنن نمیزارن جایی برم هیج جا تا دم در نمیزارن جدیدا مامانم یه چیزایی فهمیده خیلی گیر میده هر روز جررو بحث داریم خیلی حرفا میزنه خورد میشم

عاقا مگ جرمه دوس داشتن🥲

۳ ماه نمیبینمش دیگه دارم نابود میشم🥺🖤

میدونم اگه بفهمن میکشنم ولی واقعن نمیتونم ازش دل بکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوشولوایم هنوز🙁

آها ببین بخاطر همین خانواده محدود میکنن..من هم همسن شما بودم یکی از فانتزیام این بود که با یکی دوست بشم و برم بیرون باهاش ولی چون ترسو بودم هیچ وقت به اون مرحله نرسیدم.الان که ۲۹سالمه و یه دختر دارم با حوادثی که آدم هر روز میشنوه تصمیم گرفتم تا دخترم دانشگاه نره حتی گوشی هم نخرم براش.هر کاری هم داره از گوشی من استفاده کنه.بیرون رفتن با دوست پسر که بماند.قشنگ نصفش میکنم از وسط.البته تا وقتی که مطمن بشم به بلوغ عقلی رسیده

آها ببین بخاطر همین خانواده محدود میکنن..من هم همسن شما بودم یکی از فانتزیام این بود که با یکی دوست ...

بله درسته جامعه خیلی خطرناک شده

ولی محدودیت زیادی هم خوب نی آدم بدتر میشه

بله درسته جامعه خیلی خطرناک شده ولی محدودیت زیادی هم خوب نی آدم بدتر میشه

آره موافقم باهات.ولی والدین واقعا چاره ای هم ندارن.وگرنه اگه یکی بخاد یکاری بکنه هر طور شده انجامش میده ۲۴ساعته که نمیشه مراقبش بود.یه لحظه به این فکر کن اونایی که میگن بی نهایت یه نفر رو دوست داشتم ولی بهم ضربه زد و آبرومو برد و رفت.چه فکری میکردن؟!اینم بگم عقلانیت به سن نیستا!به هر حال تو رو خدا مواظب خودتون باشید.حیفید🥲