انقدر حرف دارم تو دلم بخاطر مشکلی که داره دیونم میکنه تقریبا از 9 سالگی شروع شد بیماری وسواسم تا الان ک 21 سالمه طول کشیده و هر چن وقت یبار هی مدلاش تغییر میکنه میخام ببینم آیا کسی هس ک مث من باشه یا منم فقط
از وقتی یادمه ک ب سن تکلیف لنتی رسیدم وسواسیم شروع شد مثلا من چنتا نمونه رو براتون تعریف میکنم
هربار بعد از سرویس بهداشتی چ پاهام نجس بشه چ نشه باید حتمن بشورم اگ نشورم دیونه میشم و بعدش هم باید حتمن دمپایی پام باشه تو خونه و هیچ وقت در نمیارمشون اگ کسی پاش بخوره ب دمپایی هام میرم میشورمشون و پاهامم میشورم.
و مورد دیگه اینکه من متاهلم و هنوز بچه ندارم اگر بچه ینفر دیگه دستم باشه بعدش میام خونه تمام لباسامو میشورم و دوش میگیرم چون میگم ک شاید بچه نجس باشه کمر به پایینش و با عرقش بمن منتقل بشه
ی مشکل دیگم قبلا داشتم ک خداروشکر از وقتی گوشی جدید خریدم دیگه گزاشتم کنار اینکه گوشی قبلیمو هفته ای یبار میشستم مثلا اگ کسی بهش دست میزد یا خودم وسواسیم میگرف مجبور میشدم بشورم و گوشیم هم خیلی قدیمی بود نمیدونم چجوری دوام آورد و کاری نشد.
مورد دیگم اینکه بعد از رابطه با همسرم دیوونه میشم و همه چی زهرم میشه بلافاصله خودمو میندازم تو حموم و تمام لباسامو میشورم ولی همسرم بلافاصله نمیره و منم نمیتونم مث بچه ها مجبورش کنم بحرفم گوش کنه و فک میکنم فاصله ای ک بخاد بره حموم ب گوشیش دست بزنه یا جایی دراز بکشه یا رو مبل بشینه عرق کنه و همه جا نجس بشه ولی همسرم بعد رابطه میره سرویس طهارت میگیره و دستاشو میشوره و اینا ولی من قسمتای دیگه بدنش رو میگم بالاخره شاید وسط رابطه من دستام خورده باشه یا خودش اصلا دارم دیوانه میشم.؛ همین فکروخیال و استرسا باعث شده من میلم خیلی خیلی کم بشه به رابطه چون خسته شدم از حمام رفتن و شستن همه چیز
خیلی موردای دیگم هس ک خسته شدم از تایپ کردن😔
ای کاش ازدواج نمیکردم و یکی دیگر و بدبخت نمیکردم با این کارام
من الان فک میکنم اگ یروزی بچه دار شم اونجا باید چیکار کنم واقعن
بعضی وقتا ب سرم میزنه جدا بشم خسته شدم از زندگی کردن💔