2777
2789
عنوان

وسواس

705 بازدید | 57 پست

انقدر حرف دارم تو دلم بخاطر مشکلی که داره دیونم میکنه تقریبا از 9 سالگی شروع شد بیماری وسواسم تا الان ک 21 سالمه طول کشیده و هر چن وقت یبار هی مدلاش تغییر میکنه میخام ببینم آیا کسی هس ک مث من باشه یا منم فقط

از وقتی یادمه ک ب سن تکلیف لنتی رسیدم وسواسیم شروع شد مثلا من چنتا نمونه رو براتون تعریف میکنم

هربار بعد از سرویس بهداشتی چ پاهام نجس بشه چ نشه باید حتمن بشورم اگ نشورم دیونه میشم و بعدش هم باید حتمن دمپایی پام باشه تو خونه و هیچ وقت در نمیارمشون اگ کسی پاش بخوره ب دمپایی هام میرم میشورمشون و پاهامم میشورم.

و مورد دیگه اینکه من متاهلم و هنوز بچه ندارم اگر بچه ینفر دیگه دستم باشه بعدش میام خونه تمام لباسامو میشورم و دوش میگیرم چون میگم ک شاید بچه نجس باشه کمر به پایینش و با عرقش بمن منتقل بشه

ی مشکل دیگم قبلا داشتم ک خداروشکر از وقتی گوشی جدید خریدم دیگه گزاشتم کنار اینکه گوشی قبلیمو هفته ای یبار میشستم مثلا اگ کسی بهش دست میزد یا خودم وسواسیم میگرف مجبور میشدم بشورم و گوشیم هم خیلی قدیمی بود نمیدونم چجوری دوام آورد و کاری نشد.

مورد دیگم اینکه بعد  از رابطه با همسرم دیوونه میشم و همه چی زهرم میشه بلافاصله خودمو میندازم تو حموم و تمام لباسامو میشورم ولی همسرم بلافاصله نمیره و منم نمیتونم مث بچه ها مجبورش کنم بحرفم گوش کنه و فک میکنم فاصله ای ک بخاد بره حموم ب گوشیش دست بزنه یا جایی دراز بکشه یا رو مبل بشینه عرق کنه و همه جا نجس بشه ولی همسرم بعد رابطه میره سرویس طهارت میگیره و دستاشو میشوره و اینا ولی من قسمتای دیگه بدنش رو میگم بالاخره شاید وسط رابطه من دستام خورده باشه یا خودش اصلا دارم دیوانه میشم.؛ همین فکروخیال و استرسا باعث شده من میلم خیلی خیلی کم بشه به رابطه چون خسته شدم از حمام رفتن و شستن همه چیز

خیلی موردای دیگم هس ک خسته شدم از تایپ کردن😔

ای کاش ازدواج نمیکردم و یکی دیگر و بدبخت نمیکردم با این کارام

من الان فک میکنم اگ یروزی بچه دار شم اونجا باید چیکار کنم واقعن

بعضی وقتا ب سرم میزنه جدا بشم خسته شدم از زندگی کردن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم جفتمون مبتلا هستیم

کاملا درکت میکنم

ولی نظر من حتی اگر برات دوست داشتنی نباشه اینه که بچه دار نشی

وسواس کاملا ژنتیکیه، عوامل محیطی خیلی کم اثر دارن روش

و از مادر منتقل میشه

منم بچه ندارم و نخواهم داشت

۲۱ سالته ازدواج کردی من ۲۹ سالمه مجرد وسینگل بدبختم😑

آره من از 16 سالگی ازدواج کردم و الان چن ماهه عروسی گرفتم خونه خودم اومدم؛ نگران نباش هرچیزی ب وقتش برات اتفاق میوفته ن مث انقدر زود خوبه ن خیلی دیر البت واس شما اصلا دیر نیس🤍

آره من از 16 سالگی ازدواج کردم و الان چن ماهه عروسی گرفتم خونه خودم اومدم؛ نگران نباش هرچیزی ب وقتش ...

عزیزم ان شالله خوشبخت شی 

برا منم دعا کن دیگه امسال شوهر کنم

واسه مشکل وسواستم یه دکتر بری حل میشه ها

من و همسرم جفتمون مبتلا هستیم کاملا درکت میکنم ولی نظر من حتی اگر برات دوست داشتنی نباشه اینه که ب ...

من اگه به خودم باشه اصلا بچه نمیخام غیر وسواسی فوبیای شدید دارم ب دکتر و زایمان و اینا من حتی ی جراحی کوچیک هم نداشتم با این سن وقتی میخام امپول بزنم میمیرم از ترس مث بچه ها گریه میکنم. ولی خب همسرم هم حق داره اون قطعا دوس داره بچه 

خب بی اعتنایی کنی حل میشه مشکلت وسواس فقط بی توجهیه درمانش

اگ بی اعتنایی کنم حمله عصبی بهم دست میده و غول درونم تا وقتی ب حرفش گوش ندم دست از سرم برنمیداره و سردرد شدید میگیرم و همش فکر میکنم بهش وقتی ب حرفش گوش میدم ولم میکنه و میزاره آرامش داشته باشم

وسواست خیلییی شدیده من زنگ زدم مرجع پرسیدم تا ازنجس بودن چیزی اطمینان نداری،نجس نیست

مثل همون بچه که بغل کردی

یا بدن شوهرت و

...

.بس کن

۰۹۶۴۰ زنگ بزن قسمت احکام برات توصیح میدن و رها میشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡