پریخشگله مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 784 عنوان رشته گردشگری؟ 23886 بازدید | 31 پست رشته گردشگری چطوریه اونم واسه یه. دختر؟ درامد داره؟ اصلا شغل اینده داری هست؟ لطفا هر کی اطلاعات داره بیاد 1402/06/01 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سونياشونم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1328 نه نه نه نخون واردش نشو کارشناسی دوممو گردشگری گرفتم بی نهایت بیخود دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤
پریخشگله مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 784 نه نه نه نخون واردش نشو کارشناسی دوممو گردشگری گرفتم بی نهایت بیخود واسه چی اینجوری میگید؟ مگ چجوریه؟ چ مشکلی داره؟
پریخشگله مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 784 غیر از استخدام توی اژانس های مسافرتی دیگ چ بازار کاری داره و میتونم مشغول به کار شم؟
سونياشونم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1328 واسه چی اینجوری میگید؟ مگ چجوریه؟ چ مشکلی داره؟ دوستام آژانس و اینا داشتن براشون خوب بود یا تو سیستم فرودگاه و اینا بودن ارتقای شغل داشت ولی سر فصلای درساش خیلی مسخره بودن خسته مون کردن در کل دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤
پریخشگله مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 784 دوستام آژانس و اینا داشتن براشون خوب بود یا تو سیستم فرودگاه و اینا بودن ارتقای شغل داشت ولی سر فصلا ... یعنی شما میگید دوران تحصیل سخت بو؟
سونياشونم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1328 یعنی شما میگید دوران تحصیل سخت بو؟ سخت نبود نه چیزی که انتظارش رو داشتم نبودحقیقتش دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤
پریخشگله مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 784 دوستام آژانس و اینا داشتن براشون خوب بود یا تو سیستم فرودگاه و اینا بودن ارتقای شغل داشت ولی سر فصلا ... من برا اینده ودرامدوازنظرشغلی دارم میگم خوبه یانه؟ پیش مشاوررفتم خیلی تاییدکرد
پریخشگله مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 784 سخت نبود نه چیزی که انتظارش رو داشتم نبودحقیقتش میشه واضح تر توضیح بدید لطفا
سونياشونم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1328 من برا اینده ودرامدوازنظرشغلی دارم میگم خوبه یانه؟ پیش مشاوررفتم خیلی تاییدکرد اون مشاور یه چیزی شنیده تو مخمصه نبوده اگر سرمایه داری بزنی به کار بله خیلی هم عالیه نخونی همون پول و هم داشته باشی بزنی به کار عالیه طبق تجربم گفتم خود دانی یکم خشن و گاردی جواب میدی دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤
پریخشگله مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 784 اون مشاور یه چیزی شنیده تو مخمصه نبوده اگر سرمایه داری بزنی به کار بله خیلی هم عالیه نخونی هم ... ببخشید شما سوتفاهم نشه استرسم بالاست، منوسرانتخاب چندتا رشته گذاشتن که هیچ اطلا عاتی ندارم ازشون بازم معذرت میخام دستتون دردنکنه که وقت گذاشتید وجواب دادید😘
سونياشونم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1328 ببخشید شما سوتفاهم نشه استرسم بالاست، منوسرانتخاب چندتا رشته گذاشتن که هیچ اطلا عاتی ندارم ازشون باز ... گلم بین چه رشته های دیگه ای موندی من هم مدیریت هتل خوندم هم گردشگری دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤
پریخشگله مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 784 گلم بین چه رشته های دیگه ای موندی من هم مدیریت هتل خوندم هم گردشگری هنوز میخام انتخاب رشته کنم و دارم درموردش تحقیق میکنمبین رشته هایه مهندسی پزشکی، گردشگری، وهندسی عمران و روانشسناسی موندممرسی ک جواب دادید