2777
2789

نه نه نه 

نخون 

واردش نشو کارشناسی دوممو گردشگری گرفتم بی نهایت بیخود

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واسه چی اینجوری میگید؟  مگ چجوریه؟  چ مشکلی داره؟

دوستام آژانس و اینا داشتن براشون خوب بود یا تو سیستم فرودگاه و اینا بودن ارتقای شغل داشت ولی سر فصلای درساش خیلی مسخره بودن خسته مون کردن در کل

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
یعنی شما میگید دوران تحصیل سخت بو؟ 

سخت نبود نه چیزی که انتظارش رو داشتم نبودحقیقتش

دوستام آژانس و اینا داشتن براشون خوب بود یا تو سیستم فرودگاه و اینا بودن ارتقای شغل داشت ولی سر فصلا ...

من برا اینده ودرامدوازنظرشغلی دارم میگم خوبه یانه؟ پیش مشاوررفتم خیلی تاییدکرد

من برا اینده ودرامدوازنظرشغلی دارم میگم خوبه یانه؟ پیش مشاوررفتم خیلی تاییدکرد

اون مشاور یه چیزی شنیده تو مخمصه نبوده اگر سرمایه داری بزنی به کار بله خیلی هم عالیه 

نخونی همون پول و هم داشته باشی بزنی به کار عالیه 

طبق تجربم گفتم خود دانی یکم خشن و گاردی جواب میدی

اون مشاور یه چیزی شنیده تو مخمصه نبوده اگر سرمایه داری بزنی به کار بله خیلی هم عالیه  نخونی هم ...

ببخشید شما سوتفاهم نشه استرسم بالاست، منوسرانتخاب چندتا رشته گذاشتن که هیچ اطلا عاتی ندارم ازشون بازم معذرت میخام دستتون دردنکنه که وقت گذاشتید وجواب دادید😘

ببخشید شما سوتفاهم نشه استرسم بالاست، منوسرانتخاب چندتا رشته گذاشتن که هیچ اطلا عاتی ندارم ازشون باز ...

گلم بین چه رشته های دیگه ای موندی 

من هم مدیریت هتل خوندم هم گردشگری

گلم بین چه رشته های دیگه ای موندی  من هم مدیریت هتل خوندم هم گردشگری

هنوز میخام انتخاب رشته کنم و دارم درموردش تحقیق میکنم

بین رشته هایه مهندسی پزشکی، گردشگری، وهندسی عمران و روانشسناسی موندم

مرسی ک جواب دادید