2777
2789

هر رشته ای اگه یکم براش تلاش کنی میتونی وارد بازارکار بشی این رشته هم مستثنی نیست 

خودم ترم ۵ این رشته ام تو دانشگاه علم و فرهنگ بیشتر بچه ها اینجا همین الانم مشغول کارن 

و راجب درساش اگه از مباحثی مثل تاریخ ، جغرافیا ، مردم شناسی و شناخت قومیتای مختلف دنیا خوشت میاد احتمالا تو این رشته دوران تحصیل خوبی خواهی داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر رشته ای اگه یکم براش تلاش کنی میتونی وارد بازارکار بشی این رشته هم مستثنی نیست  خودم ترم ۵ ...

سلاپ عشقم شرمنده مزاحمت شدم من زبانم ضعیفه بنظرت برم این رشته وسطش نمی مونم ?

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

فک کنم دوستان همه چیو گفتن

ولی اگه سوال دیگه ای هست بفرمایید 

ب عنوان مشاور انتخاب رشته میتونم کمکتون کنم

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

فک کنم دوستان همه چیو گفتنولی اگه سوال دیگه ای هست بفرمایید ب عنوان مشاور انتخاب رشته میتونم کمکتون ...

میشه بفرمایید که واسه انتخاب رشته تجربی به جز رشته هایی که مربوط ب حیطه پزشکی میشن دیگه کدومشون از لحاظ درآمد و بازار کار خوبن؟ 

هر رشته ای اگه یکم براش تلاش کنی میتونی وارد بازارکار بشی این رشته هم مستثنی نیست خودم ترم ۵ این رشت ...

من همه این ها رو دا م ولی جای سوال اینه که گردشگری دقیقا چیکار میکنه؟ اینکه یه گروه میگیرن میبرن کشورای مختلف تا راجب آثار اونجا به مردم راهنمایی کنن؟

فک کنم دوستان همه چیو گفتنولی اگه سوال دیگه ای هست بفرمایید ب عنوان مشاور انتخاب رشته میتونم کمکتون ...

میشه کمکم کنین؟من کاردانش گردشگری دارم.میتونم دانشگاه دولتی بدون کنکور انتخاب رشته کنم؟هست اصلا؟