far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9712 عنوان خدایا چرا 😭😭😭 920 بازدید | 28 پست چرا فقط من چرا من انقدر بدبختم دیگ خسته شدم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین. 1402/06/01 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل80 عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3389 تنها نیستی فقط تا میتونی خودتو سرگرم کن قرآن بخونآهنگ شاد بزار تا میتونی از انرژی منفی دوری کنبا غصه خوردن اصلا حل نمیشه معجزه هم نمیشه
گیلانییییییییییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 13607 فقط تو نیستی.این جمله ای که چند روزه من دارم با گریه به خدا میگمفقط کاش بزاره به حساب حال بدم نه ناشکری
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9712 بخدا هیچکدومشون مث من نیستنمن خیلی بوبختم بیکسم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
آرامش1980 عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 226 ببین هرکس میخونه هیچی نمیگه میره چون تقریبا بیشترمون هرروز چندین بار تکرار میکنیم خدایا دیگه خسته شدم پس فقط تونیستی الان همه گرفتارن فقط مشکلات کمی باهم فرق داره
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9712 ببین هرکس میخونه هیچی نمیگه میره چون تقریبا بیشترمون هرروز چندین بار تکرار میکنیم خدایا دیگه خسته شد ... 😭😭😭😭😭 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
گیلانییییییییییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 13607 بخدا هیچکدومشون مث من نیستن من خیلی بوبختم بیکسم منم میگم بخدا هیچ کدوم مثل من نیستن.حالم بده.
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9712 منم میگم بخدا هیچ کدوم مثل من نیستن.حالم بده. کاش بمیرم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
گیلانییییییییییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 13607 کاش بمیرم منم دلم میخواد بمیرم.کاش خدا راهی برات باز کنه عزیزم
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9712 منم دلم میخواد بمیرم.کاش خدا راهی برات باز کنه عزیزم دیگ باز نمیشه همه چی تموم😭 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9712 چی شده؟نمیگی بدبختیه چیشو بگم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
گیلانییییییییییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 13607 بدبختیه چیشو بگم منم مثل خودت حتی نمیشه بگم چه مرگمه
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9712 منم مثل خودت حتی نمیشه بگم چه مرگمه هعی خدا اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9712 منم مثل خودت حتی نمیشه بگم چه مرگمه امروز بلخره تونستم بعد س ماه اشک بریزم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.