far70 مدیر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9704 عنوان خدایا چرا 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 28 پست چرا فقط من چرا من انقدر بدبختم دیگ خسته شدم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین. 1402/06/01 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلانییییییییییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 13607 امروز بلخره تونستم بعد س ماه اشک بریزم این روزام میگذره.۵ سال دیگه به دید خاطره بهش نگاه میکنی.هر چند تلخ
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9704 این روزام میگذره.۵ سال دیگه به دید خاطره بهش نگاه میکنی.هر چند تلخ ۵ سال دیگ مردم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18889 ۵ سال دیگ مردم عزیزم تو هیچکدوم از تاپیکات نگفتی که مشکلت چیه تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18889 ۵ سال دیگ مردم اگه دوست داشتی اینجا بگو تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9704 اگه دوست داشتی اینجا بگو دوس ندارم بگم فقط دعا کنید نزارید زندگیم خراب شه😭😭😭😭 از محدثه اینا بپرسین اونا میدونن ک من چقدر شوهرم و زندکیمو دوس دارم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6578 دوس ندارم بگم فقط دعا کنید نزارید زندگیم خراب شه😭😭😭😭 از محدثه اینا بپرسین اونا میدونن ک م ... ان شاءالله حل میشه ناامید نباش خدا از یجایی کمک میکنه و نجاتت میده که خودتم باور نمیکنی دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18889 دوس ندارم بگم فقط دعا کنید نزارید زندگیم خراب شه😭😭😭😭 از محدثه اینا بپرسین اونا میدونن ک م ... محدثه کیه؟؟ برام تگش میکنی؟؟؟ تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9704 ان شاءالله حل میشه ناامید نباش خدا از یجایی کمک میکنه و نجاتت میده که خودتم باور نمیکن ... دوستان تگ کن بیان برام دعا کنن😭 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9704 محدثه کیه؟؟ برام تگش میکنی؟؟؟ @t_m_l اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
جیران۲ عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 6578 دوستان تگ کن بیان برام دعا کنن😭 @هورتاش دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9704 @هورتاش ی تاپیک دیگ زدم اونجا تگش کن اخری اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13921 دوس ندارم بگم فقط دعا کنید نزارید زندگیم خراب شه😭😭😭😭 از محدثه اینا بپرسین اونا میدونن ک م ... قضیه اون زنه هست؟ چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
far70 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9704 قضیه اون زنه هست؟ ن بابا 😭😭😭کاش اون زنه بود اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13921 ن بابا 😭😭😭کاش اون زنه بود نگران شدم واقعا چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``