ببنید من ورودی دهم که بودم شروع کردم خدایی هم خوب خوندم
در سال خود دهم هم خوب خوندم و تقریبا برا هر فصل بیشتر از ۱۰۰تا تست زدم
اما دوتا مشکل داشتم یکیش اینکه من خلاصه نویسی نکردم و یکیش هم اینکه تست هارو مارکدار نکردم
از اینور از تعطیلات که برا قلم چی ثبت نام کردم شروع کردم برا خلاصه نویسی و گفتم همون تست هارو که در طول سال زدم رو یبار دیگه بزنم و جمع بندی کنم و برا سال بعد هم از تست های سخت تر استفاده میکنم
تست هام برا ریاضی و فیزیک و زیست خیلی سبز و برا شیمی هم مبتکران بود خدایی هم باهاشون اوکی ام و اگه قشنگگگگ تحلیلشون کنم میتونم باهاشون هم پیشرفت هامو بکنم
از اونور تو همه جا گفتن نه دیگه دیره تو امسال بشینی اینارو بزنی و سال دیگه وقت نمیکنی و اگه میتونی تست های سنگین هم بخر منم رفتم برا ریاضی و فیزیک نشر الگو و برا زیست هم آی کیو خریدم ولی میدونید چیشد
تست ها رو باهم قاطی کردم یعنی نمیدونستم موقع خوندن تست خیلی سبز یا از اون یکیا و باعث شد از اول سال نتونم بخونم و کلا ریخت رو هم
الان بازم شروع کردم به خوندن و میتونم تا خود باز شدن مدرسه ها هم تست ها رو مارکدار کنم و هم خلاصه نویسی کنم و هم درصدامو تو قلم چی ببرم بالا به شرط اینکه از یه منبع استفاده کنم حالا موندم چیکار کنم خودم میگم بیام همون کاری که اولش خودم گفتم بکنم همون منبع های اولمو استفاده کنم و ازمون آخر هم که میشه ازمون تعیین سطح بشینم تست های مارکدار رو دوباره بزنم و کااااامل یه منبع رو ببندم و سال دیگه هم که ورودی دوازدهمی شدم برا دهم اون منبع سخت هارو شروع کنم و برا یازدهم هم در طول سال همون منبع آسون هارو تموم کنم و منبع سخت رو برا اونم بخرم
نظرتون چیه؟
اگه با این روشی که گفتم برم میتونم تا مهر هم دهم رو کاااامل ببندم و هم از یازدهم هم یکی دو فصل بخونم
خیلی گیج شدم من میخواستم رتبه یک و دو بشم ولی با این کارام احساس میکنم دیره دیگه