2777
2789

صابون استفاده نکن

خیلی بده برا پوست

چروک میکنه پوست رو من قبلا با اینکه پوستم چرب بود صابون زردچوبه میزدم پوستم همش پوسته پوسته میشد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
صابون استفاده نکن خیلی بده برا پوست چروک میکنه پوست رو من قبلا با اینکه پوستم چرب بود صابون زردچوب ...

خب برای چربی پوست بهم پیشنهاد شد میگن خیلی خوبه ولی میگن ژل شستشو فقط پوست و سفید می‌کنه دیگه چربی پوست و کنترل نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب برای چربی پوست بهم پیشنهاد شد میگن خیلی خوبه ولی میگن ژل شستشو فقط پوست و سفید می‌کنه دیگه چربی پ ...

صابون خیلی ضرر داره برا پوست

من خودم پوستم انقد چرب بود ک دیگ کفرمو دراورده بود

هزاران راه رفتم

صابون و حنا و...همشون موقتی جواب داد

تا دکتر رفتم اوکی شد

برو دکتر قشنگ درمان شی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خب برای چربی پوست بهم پیشنهاد شد میگن خیلی خوبه ولی میگن ژل شستشو فقط پوست و سفید می‌کنه دیگه چربی پ ...

فوم شست و شو مناسب پوست چرب امتحان کن

چربی پوستت رو هم کنترل می‌کنه 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
2827
2791
2779
2792