isa_prii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 89 عنوان پوست 58 بازدید | 4 پست سلام بچه ها کسیتون صابون زرد چوبه سزامل استفاده کردید ؟؟یا صابون کاج و مریم؟؟برای پوست چرب میخام 1402/06/01 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 6235 صابون استفاده نکنخیلی بده برا پوستچروک میکنه پوست رو من قبلا با اینکه پوستم چرب بود صابون زردچوبه میزدم پوستم همش پوسته پوسته میشد سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
isa_prii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 89 صابون استفاده نکن خیلی بده برا پوست چروک میکنه پوست رو من قبلا با اینکه پوستم چرب بود صابون زردچوب ... خب برای چربی پوست بهم پیشنهاد شد میگن خیلی خوبه ولی میگن ژل شستشو فقط پوست و سفید میکنه دیگه چربی پوست و کنترل نمیکنه
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 6235 خب برای چربی پوست بهم پیشنهاد شد میگن خیلی خوبه ولی میگن ژل شستشو فقط پوست و سفید میکنه دیگه چربی پ ... صابون خیلی ضرر داره برا پوستمن خودم پوستم انقد چرب بود ک دیگ کفرمو دراورده بودهزاران راه رفتمصابون و حنا و...همشون موقتی جواب دادتا دکتر رفتم اوکی شدبرو دکتر قشنگ درمان شی سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
f.a1574 عضویت: 1395/10/06 تعداد پست: 5386 خب برای چربی پوست بهم پیشنهاد شد میگن خیلی خوبه ولی میگن ژل شستشو فقط پوست و سفید میکنه دیگه چربی پ ... فوم شست و شو مناسب پوست چرب امتحان کنچربی پوستت رو هم کنترل میکنه خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من