2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم چرا خیانت کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 68 پست
خیلی پررررررررو خیلی اون اشتباه کرده الانم قهره میگه تو سر تو گوشیم کردی فاجعه به این بزرگی رو ول کر ...

بگو باشه حق با توعه، سریع برو از طریق محضری که عقد کروین مهرتو بزار اجرا. بگو خب عزیزم به هر حال حقمه دیر یا زود باید بدی.

واین نیز بگذرد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود کرده را تدبیر نیس. از اول باید سفت و سخت جلوش وایمیسادی. میگفتی طلاق دختر خالت به تو ربطی نداره. نباید میزاشتی 

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
شما چرا اصلا ایارو به شوهرت گفتی؟! مدارک جمع میکردی در سکوت بارتو‌میبستی مییدی تصمیمت چیه برای &n ...

چون همش دروغ میگفت همون لحظه نگفتم ی دوماهی گذشت دیدم ادامه داره من و باش بشور و بپز کن اون بیرون نشسته حرف زدن با یکی دیگه

اره دارم میدونم زندگی اینجوری بدرد نمیخوره ولی جدایی هم مشکلات و دردسر داره

جدایی هرچقدرم سخت باشه بهتراززندگی بای آدم لاشیه ک هرروزباکثافت کاریاش زجرت بده وپیرت کنه ک خدایی نکرده ازشدت حرص وبدبختی هزارجوربیماری بگیری 

Dunyada olumden baskasi yalan
از بس گفت حق نداشتی گوشیم زو چک کنی پس همه گوشیم رو زیرزو کردی منو مقصر کرذه چون از این طرف میگفت با ...

بهش بگو اگه ادم قابل اعتمادی بودی گوشیتو چک نمیکردم چارتا هم فوش بهش بده دلت خنک بشه مرتیکه گاو از الان برای اون تور پهن کرده بیشرف

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
این گوشی بهونه است شده کنار بود نصف شب ب زنه زنگ زد باهاش حرف زد ی بار بچم با گوشیش بازی میکرد ی زنه ...

خدا لعنت کنه ادم خیانتکار رو چه مرد چه زن 

چقد خودخواهن که بخاطر لذتشون ما رو له میکنن 

اره دارم میدونم زندگی اینجوری بدرد نمیخوره ولی جدایی هم مشکلات و دردسر داره

جلوش وا دادی حتما نشون دادی طلاق سخته و اهل طلاق نیستی آنقدر پررو شده حتی،شده الکی بترسونه ببین دست بر میداره یانه الان زندگیت،خوبه  خودت بشین بسنج ببین کدوم واست بهتره ولی با مردی که دم به دم خیانت میکنه زندگی اشتباهه حالا اگه یه بار بود باز حرفت اوکی بود اما الان نه 

به دختر خاله بگو اینقدر پرو نباش خودت برو دنبال کارات

معلومه زن درستی نیس ک هنوزطلاق نگرفته میخادزندگی یکی دیگه روبهم بریزه وعقده هاشوبریزه سرایناخدالعنتش کنه

Dunyada olumden baskasi yalan
بهش بگو اگه ادم قابل اعتمادی بودی گوشیتو چک نمیکردم چارتا هم فوش بهش بده دلت خنک بشه مرتیکه گاو از ا ...

اینو هم گفتم ادم از کسی مطمئن باشه چک نمیکنه اول میگفت نه کاری نکردم گفتم خودم دیدم نفهمید چکار کنه ی باز نگفت غلط کردم اشتباه کردم عقل ندارن زن خودشون رو با زنای دیگه که میدوننن با کسای دیگه هست اینجوری میکننن بهش گفتم منم هیچوقت بهت نامردی نکردم ولی تو خیلی نامردی

چون همش دروغ میگفت همون لحظه نگفتم ی دوماهی گذشت دیدم ادامه داره من و باش بشور و بپز کن اون بیرون نش ...

اگه با آبروریزی خودشونو جمع میکنن، یه جمع خانوادگی پیدا کردی رسواشون کن. 

واین نیز بگذرد....

چون همش دروغ میگفت همون لحظه نگفتم ی دوماهی گذشت دیدم ادامه داره من و باش بشور و بپز کن اون بیرون نش ...

خب؟ الان مثلا چیشد؟

دروغ بگه دیگه بالانر سیاهی مگه  رنگی هست؟

میخوای جدا بشی؟

شما ک سابقه شوهرت خرابه

باید در سکوت بشینی برای خودت مال و اموال جمع کنی

مدرک جمع کنی

سر بزنگاه گ سرش گرم خیاتش بود از اسمان بزنیش زمین..

همه خانمای خیانت دیده مثل شما صبر و‌ تحمل ندارن

قبح ماجرا رو میریزن اخر توی زندگیشون میمنون و‌مرد همون ادم خواهد بود و تازه دیگه قایم هم نمیکنه جلوی روی خودت انجام میپخ

💕