2777
2789
اگه خوبه تعریف کن  اگه بده  هیچی نگه بهتره

خاب دیدم یه جای شلوغی بودم و عذاداری امام حسین بود مردم میگفتن روستاس ولی من تو فکرم این بود که کربلاس 

یه پرچم مشکی خییلی بزرگی دست مردم بود روش نوشته بود با قرمز یا ابلفظل من رفتم زیر پرچمه دعا کردم اومدم بیرون 

بعدش رفتم خونه خالم اونجا هم روضه داشتن 

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاب دیدم یه جای شلوغی بودم و عذاداری امام حسین بود مردم میگفتن روستاس ولی من تو فکرم این بود که کربل ...

الان و نشون میده که مردم زیر بیرق امام حسین عزاداری میکنن و نهضتش زنده ست ،،، شما حاجات و از حضرت ابلفضل بخواه ،در واقع خوابت یه تلنگره که متوسل بشی که ایشون واست دعا کنه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
الان و نشون میده که مردم زیر بیرق امام حسین عزاداری میکنن و نهضتش زنده ست ،،، شما حاجات و از حضرت اب ...

ممنونم عزیزم❤️

اتفاقا چله صلوات برداشتم براشون 

ولی هنوز هیچ اثری ندیدم

ممنونم عزیزم❤️ اتفاقا چله صلوات برداشتم براشون  ولی هنوز هیچ اثری ندیدم

معمولا پرچمی که ایستاده ست و نیفتاده حاجتیه که برآورده میشه ،زمان بده ایشالله حل میشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
معمولا پرچمی که ایستاده ست و نیفتاده حاجتیه که برآورده میشه ،زمان بده ایشالله حل میشه

مچکرم 

انشاالله

سلام عزیزم 

ببخشید مزاحمتون شدم 

یه سوالی داشتم ازتون 

من به خاطر دوتا مشکل نذر امام رضا کردم

امروز خواب دیدم‌ رفتم مشهد دوتا خادم بودن که به هرکی یه کاغذ میدادن و میزد رو چادرشون به من دوتا داد گفتش یکیش هدیه هست 

با یه پرچم که روش نوشته بود یاحسین دور گردنم کرده بودم 

عزیزم تعبیرش چیه ممکنه یه نشونه باشه که حاجتم‌ میگیرم؟

سلام عزیزم  ببخشید مزاحمتون شدم  یه سوالی داشتم ازتون  من به خاطر دوتا مشکل نذر ام ...

سلام عزیزم ،،، ایشالله حتما دو تا آرزوت برآورده میشه ،واسه همه یه مشکل بوده واسه شما دو تا ،،، اون پرچمم نشون میده شما زیر سایه اعمه زندگیت و ادامه میدی ،، البته اگه شهودی بگم یکی از حاجتات و زودتر از اون میگیری

سلام عزیزم ،،، ایشالله حتما دو تا آرزوت برآورده میشه ،واسه همه یه مشکل بوده واسه شما دو تا ،،، اون پ ...

انشاالله به دعای شما 

مممونم عزیزم❤️

یه سوال داشتم من همچین خواب های زیاد میبینم 

یا خواب های که مربوط به ائمه هستن و میگن این طور چیزا رو نباید برای کسی تعریف کنید 

یه چه دلیل اینطوری میگن