2777
2789
عنوان

بچها شب عروسی گل ببینیم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 103 پست
مهم همسرمه...خانواده نسبتا مذهبی هستیم هردو خانواده ولی متعادل هرچیزی جای خودش من حتی تصمیم داشتم گ ...

من جای تو بودم حتما گواهی میگرفتم ولی بکسی نشون نمیدادم . احتیاط شرط عقله دختر. سیاست داشته باش عقلانی زندگی کن نه احساسی

سلامتی و خوشبختی دخترم
نمیشه تنها برم ؟ اتفاقا امروز میخواستم برم مطب دکتر زنان

نه نه حتماااااا همسرت رو ببر

ادم از فردای خودش خبر نداره

خانواده همسرت معلومه تو همه چیز دخالت میکنن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوفففففففففففففففففف........امان از این دهن مردم که هیچوقت بسته نمیشه...گواهی سلامت گرفتم نیازه به ک ...

نمیخواد نشون بدی .فقط بگیر داشته باشی .بعضیا شب زفاف خونریزی ندارن .بخدا خیلیا شوهراشونم برگشتن گفتن خون نیومد پس نداری اونموقع دیگه دخترم نیستی میگی وای چ اشتباه بزرگی کردم .ن رو حرفت وایسا نذار کسی شب بمونه پشت در واقعا زشته این کار .ب مامانتم حتما بگو حتی اگه شما رسم هم نداشته باشید مادرت باید خودش ببرتت دکتر چون اینجا ایران و دهن همه باز .حالا ب شوهرت بگو قبولم نکرد هیچ جوره کوتاه نیا بذار هر دکتری هم ک خودش میخواد ببره خودت اصلا نگو کدوم دکتر بریم .مورد داشتیم دختره گفته همسایمون دکتره پسره گفته از کجا معلوم دستتون توی کاسه نباشه 😑.با شوهرت برو حتما نامه رو خودت قایم کن هر وقت حرف و حدیث خواستن درست کنن و خونریزی نداشتی هم شوهرت بردت دکتر بالات درمیاد هم خودت مدرک داری لالشون میکنی 

ببین دخترگل بنظرمن گرفتن گواهی خیلی برای ی زن واجبه اونم اگه همراه همسریامادرشوهرت بری منو هیچکس اجبارنکردولی خودم رفتم بامادرشوهرم اینطوری ی مدرک داری بعدشم شب عروسی دیگه واجب نیست بیان پشت درتمام اینوحتما بگو .....

خداروشکر از رسمای چرت و پرت نداشتیم 

من خونریزی هم نداشتم 

فکر کنم اگه همچین موردی برای خانواده همسرت پیش بیاد میگن طرف دختر نبوده😑😑😑😑😑😑

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

میدونم خیلیا مخالفن ولی حرفاتو قبول دارم.باتوجه به شناختی که ازخانواده های ایرانی داریم و میدونیم اک ...

همسرمم دیشب ازش پرسیدم گفت هرجور خودت دوست داری اگر خیلی اصرار داری برو ولی نمیخواد به کسی بگی داشته باش پیشت اگر کسی چیزی گفت بعدا

حواستو خیلی خیلی جم کن .۱تنها نرو .۲ب مادرت بگو ولی با مادرت نرو باشوهرت برو هرجوریه تحت هیچ شرایطی کوتاه نیا .۳ نذار شب عروسی بمونن جلو در خدافظی کنید ۴نامه رو ک نوشت مهر زد دکتر روی نوشته ها و مهر همه جاش چسب بزن ک پاک نشه بپیچ لای دستمال کاغذی بعدم بزار تو مشما فریزر ک پوسیده نشه ۵حتما ازش کپی بگیر و ب هیچ عنوان اصلشو تو خونه ی خودت نگه ندار بده مامانت تو گاو صندوق قایم کنه کپیش دست خودت باشه .چون دعوای زن و شوهریه و هزارجور مورد پیش میاد همیشه زندگی اروم و قشنگ نیست .ب راحتی هزار جور بلا داره همه روزه سر زنا میاد با نادیده گرفتن همین چیزای ب ظاهر کوچیک و معمولی