مادرشوهرم چند شب پیش به همسرم گفته شب عروسی میخوایم بیایم گل ببینیم همسرم گفت من منظورشو نفهمیدم ولی بهشون گفتم شب عروسی همون پایین با همه خداحافظی میکنیم و وقتی تا دم خونه همراهیمون کردن هرکس اومده بره
هوفففففففففففففففففف........امان از این دهن مردم که هیچوقت بسته نمیشه...گواهی سلامت گرفتم نیازه به ک ...
نمیخواد نشون بدی .فقط بگیر داشته باشی .بعضیا شب زفاف خونریزی ندارن .بخدا خیلیا شوهراشونم برگشتن گفتن خون نیومد پس نداری اونموقع دیگه دخترم نیستی میگی وای چ اشتباه بزرگی کردم .ن رو حرفت وایسا نذار کسی شب بمونه پشت در واقعا زشته این کار .ب مامانتم حتما بگو حتی اگه شما رسم هم نداشته باشید مادرت باید خودش ببرتت دکتر چون اینجا ایران و دهن همه باز .حالا ب شوهرت بگو قبولم نکرد هیچ جوره کوتاه نیا بذار هر دکتری هم ک خودش میخواد ببره خودت اصلا نگو کدوم دکتر بریم .مورد داشتیم دختره گفته همسایمون دکتره پسره گفته از کجا معلوم دستتون توی کاسه نباشه 😑.با شوهرت برو حتما نامه رو خودت قایم کن هر وقت حرف و حدیث خواستن درست کنن و خونریزی نداشتی هم شوهرت بردت دکتر بالات درمیاد هم خودت مدرک داری لالشون میکنی
فکر کنم اگه همچین موردی برای خانواده همسرت پیش بیاد میگن طرف دختر نبوده😑😑😑😑😑😑
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
حواستو خیلی خیلی جم کن .۱تنها نرو .۲ب مادرت بگو ولی با مادرت نرو باشوهرت برو هرجوریه تحت هیچ شرایطی کوتاه نیا .۳ نذار شب عروسی بمونن جلو در خدافظی کنید ۴نامه رو ک نوشت مهر زد دکتر روی نوشته ها و مهر همه جاش چسب بزن ک پاک نشه بپیچ لای دستمال کاغذی بعدم بزار تو مشما فریزر ک پوسیده نشه ۵حتما ازش کپی بگیر و ب هیچ عنوان اصلشو تو خونه ی خودت نگه ندار بده مامانت تو گاو صندوق قایم کنه کپیش دست خودت باشه .چون دعوای زن و شوهریه و هزارجور مورد پیش میاد همیشه زندگی اروم و قشنگ نیست .ب راحتی هزار جور بلا داره همه روزه سر زنا میاد با نادیده گرفتن همین چیزای ب ظاهر کوچیک و معمولی
اگر خامواده شوهرت این مراسم براشون مهمه حتما با مادر شوهرت برو دکتر.نذار برات حرف در بیارن.یک عمر اذیت میشی.اونجا از مادر شوهرت امضا میگیرن دیگه نمیتونه حرف بزنه.خیالت هم راحت تره