2777
2789

شوهر من

اوایلش تا میومد سراغش من هول میکردم دورشو میگرفتم اونم بدتر میشد بعدها که هزاربار دکتر رفتیم و اورژانش اومد و بیشتر پانیکو شناختیم دیگ تا اون حالت میاد سراغش من میگم باز مسخره بازی درآوردی محل بهش نمیزارم خودشم میگه میخنده یهو میبینیم اثرش زودی میره

اصلا روش تمرکز نکن همین که میخواد بیاد سراغت به این فکر کن که اگه هول کنی سوارت میشه 

عزیزم تهش قرار نیست هیچ اتفاقی برات بیفته تو باید شکستش بدی مثل غول بادکنکیه ظاهرش ترسناکه سوزن بزنی میترکه و بهش میخندی

من شوهرم خیلی حاد بود میگفت حس میکنم میخوام بمیرم وقتی میاد سراغم

شوهر من اوایلش تا میومد سراغش من هول میکردم دورشو میگرفتم اونم بدتر میشد بعدها که هزاربار دکتر رفتی ...

من دقیقا اونجوریم .الان دارو میخورم .شوهرتون دارو نمیخوره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دقیقا اونجوریم .الان دارو میخورم .شوهرتون دارو نمیخوره؟

چرا یه نایلون دارو براش نوشت دکترش خورد ۱سال کبد و تریگیلیسیرید و همش بهم ریخت کمش کرد یواش یواش و بعدش قطعش کرد

از اونجا به این نتیجه رسید که خودش باید به خودش کمک کنه وگرنه این قرصا خیلی عوارض دارن

الان بدون قرص خوبه اصلا حمله نمیگیره

نه الان خداروشکر خوبه چندماهیه اونجوری نشده دیگ بهش ثابت شد نه قراره بمیره نه سکته کنه فقط یه حس روانیه

میدونی که پانیک روانیه جسمی نیست

مثل حس ترسه اگه بهش دامن بدی داغونت میکنه

باید همین وه حسش میاد نفس عمیق بکشی ترانه ملایم گوش بدی خلاصه خودت خودتو آروم کنی و مرتب بگی میدونم که قرار نیست هیچ اتفاقی برام بیفته اطرافیانم خیلی مهمن که دلتو هول نکنن یهو اونام باید بدونن قرار نیست هیچ اتفاق بدی برات بیفته

من شوهرم بعضی وقتا توی خواب میگرفتش

یهو با یه حالت خیلی بد بیدار میشد خیس عرق بود عضله های پشتش همه منقبض تپش قلب شدی فشارشم میرفت بالای ۱۷ نعره میزدا

خیلی حالش بد بود میگفتم میمیره بخدا

بدترینش توی خوابه بیاد سراغت

فقط خودت باید به خودت کمک کنی عزیزم مطمئنا دکترا بهت گفتن دارو مقطعیه اثرش تا میخوری خوبی هزارتا عو ...

اره اما اصلا نمیدونم ازچی میترسم و چرا سراغم میاد دلیلشو نمیدونم چون اخه هیچ مشکلی توزندگیم ندارم

الان قرصمو به یک چهارم رسونده اما تواین ماه یه بار حمله بهم دست دادمیترسم به دکتربگم باززیادکنه قرصو

نه نگو 

قرار نیست قرصا رو قطع کنی خوب شده باشی

گفتم که شوهر منم ۱سال قرص خورد بعدش یواش یواش قطع کرد باز اومد سراغس بعد از قرصا

تا به این نتیجه رسید خودش به خودش کمک کنه

نه نگو  قرار نیست قرصا رو قطع کنی خوب شده باشی گفتم که شوهر منم ۱سال قرص خورد بعدش یواش یواش ...

واقعامیگی؟اخه اون سری دکتربهم گفت اگه نگی به ضررخودته بیماریت ریشه کن نمیشه و من فکرمیکنم خوبی قرصو قطع میکنم باز برمیگردی خونه اول وبیماریت عودمیکنه.