2777
2789

من الان ۹ روز میشه که برگ موقت برای کربلا گرفتم ولی خب هنوز نیومده شما نمیدونید چند روزه میرسه؟؟

کسی تا الان گرفته؟

برای یکی از نزدیکای من 2 روزه رسید

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم زود میرسه برا همین اقدام کردم ولی هنوز نرسیدههه🥲

برو پیگیر شو 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
چرا پیر😂

عزیزم ده تا دوازده روزه میرسه من هفته قبل یکشنبه تاییدنهایی کردم امروز صبح رسید دستم

تواین سایت مرتب پیگیری کن بدن به پست برات بالا میاره که کجاهست

https://najatracking.post.ir/

واردش شدی ازکادربالا بجای کارت سوخت گذرنامه رو انتخاب کن بعد دوتا کادر پایین رو پر کن بزن جست وجو بهت میگه درچه وضعیتیه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

از راهنماییتون ممنونم عزیز

فداتون خواهش میکنم

سلام گلم خوبین؟چی شد گذرنامتون اومد؟بسلامتی عازم کربلا شدین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

فداتون خواهش میکنم سلام گلم خوبین؟چی شد گذرنامتون اومد؟بسلامتی عازم کربلا شدین؟

سلام عزیزم خوبی آره ولی خیلی دیر اومدم🥺🥺

فقط خدا می‌دونه چقد ناراحت شدم و به چه اندازه گریه کردم چند سال بود منتظر بودم ولی امسالم نشد🥲

سلام عزیزم خوبی آره ولی خیلی دیر اومدم🥺🥺 فقط خدا می‌دونه چقد ناراحت شدم و به چه اندازه گریه کردم ...

عزیزم

قسمت نبوده ناراحت نباشید ان شاءالله به زودی بطلبه امام حسین برین زیارتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40