2777
2789
عنوان

اینا علائم اوتیسمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 48 پست
تلویزیون زیاد میبینه؟

آره

حتی گوشی دستم میگیرم میاد از دستم میگیره بازی باز میکنه یا اهنگ دستاش رو میبره بالا تکون میده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بک سوال اگ ارتباط چشمی برقرار نکن بچه و خیلی شر باشه ینی اوتیسم یکی از اشناهامون اینجوری

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر همیشه نگرانه عزیزم  شما هم اگه از حرف بهداشت به هم ریختی با دکتر اطفال صحبت کن و در نهایت ...

واقعا؟ آنقدر گفتم مامان میگه فردا وقت بگیر ببریم دکتر 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
آره حتی گوشی دستم میگیرم میاد از دستم میگیره بازی باز میکنه یا اهنگ دستاش رو میبره بالا تکون میده

بچه زیر دو سال تلویزیون و موبایل براش ممنوعه. نهایتا روزی یکی دو ساعت تلویزیون

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

😂😂😂عزیزم. چقد کوچولوی.  طبیعیه این رفتاراش نگران نباش اندازه سنش میدونه

😄 نمیدونم شاید توقعم زیاده 

البته یکم زود حرکت کرد تو ۹ ماهگی راه رفت 

ولی کلمه دو سه تا

بچه شما نیاز داره باهاش زیاد حرف بزنید.تلویزیون باعث تاخیر کلام بچه میشه.کار سختیه ولی از همین فردا تلویزیون رو خاموش کن.رادیو روشن کن تا بشنوه ولی تلویزیون باعث میشه اینقدر محو تماشا بشه که اصلا توجهی به کلمات نکنه و شما هم باهاش کمتر حرف بزنید

خب پس نگران نباش. اوتیسمی ها ارتباط چشمی نمیگیرن.

گاها مثلا میگم من و نگاه کن بگو مامان بابا یه ذره نگاه میکنه دیگه به کار خودش میرسه کارش هم اینه دست من و میگیره میبره تو اتاق که شیر بدم 

یا سیم لب تام باباش رو واسه خودش اسباب بازی کرده میکشه پشت سرش یا یدونه گربه هست تو گوشی اونو میزنه میخنده 

یا سوار ماشین داداشش میشه اهنگ باز میکنه 

نه بابا طبیعیه. ارتباط چشمی داری باهاش؟ شیر خودتو میدی هنوز؟

شیر خودم اره

بک سوال اگ ارتباط چشمی برقرار نکن بچه و خیلی شر باشه ینی اوتیسم یکی از اشناهامون اینجوری

ارتباط چشمی داره

شر رو مثلا سر گوشی با داداشش دعوا داره این میکشه اون میکشه

یا اگه توجه نکنم خودش رو میندازه زمین گریه میکنه

بچه شما نیاز داره باهاش زیاد حرف بزنید.تلویزیون باعث تاخیر کلام بچه میشه.کار سختیه ولی از همین فردا ...

کاملا درسته 

وقت کم میذارم براش چون پسرمم کوچیکه ۳ سال و نیمشه 

کلا وقتم درگیره

کاملا درسته  وقت کم میذارم براش چون پسرمم کوچیکه ۳ سال و نیمشه  کلا وقتم درگیره

از فردا به مدت سه ماه تلویزیون رو قطع کن و براش کتاب بخون.حرف بزن کلا هرکار میکنی توضیح بده مثلا با تلفن حرف میزنی بهش نگاه کن بعد که قطع کردی انکار داری برا یه آدم بزرگ تعریف میکنی بگو کی بود و بهت چی گفت و تو چی جواب دادی.در واقع تو دریای کلمات بندازش بعد از سه ماه میبینی چقدر پیشرفت میکنه

از فردا به مدت سه ماه تلویزیون رو قطع کن و براش کتاب بخون.حرف بزن کلا هرکار میکنی توضیح بده مثلا با ...

آره باید روش کار کنم البته تلفنی حرف میزنه توضیح میده ولی معلوم نیست چی میگه

واسه امضات صلوات فرستادم

سلامت باشی عزیزم