2777
2789
عنوان

اینا علائم اوتیسمه؟

422 بازدید | 48 پست

سلام خانوما دخترم ۱۸ ماهشه کلا دو سه کلمه بیشتر نمیگه

وقتی چیزی میخواد یا بده یا کاری بخواد انجام بدم یه کلمه مَ میگه یعنی من

درسته اعضای بدنش رو بهش نگفتم بشناسه ولی نمیدونه چشم چیه بینی و یا دست

با اشاره دستش رو بالا میبره حالت سوالی شیشه شیرش رو میخواد آب بدم 

وقتی صداش میکنم میگم بیا یا بیار میاد ولی گاها مثلا به کاری مشغوله توجه نمیکنه

دستم رو میگیره میبره اینور اونور 

نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هجده ماهگی خیلی برای توقعات شما زوده 

چند روز پیش بردم پسرم رو مهد ثبت‌نام کنم 

مدیرش که ۲۶ سال سابقه داشت 

گفت دختر خواهرم تا ۴ سالگی حرف نمی‌زد 

الان مهندسه و شاغله و بلبل زبان ۲۶ ساله

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

نه بابا طبیعیه.

ارتباط چشمی داری باهاش؟

شیر خودتو میدی هنوز؟

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

وای ن بابا 

اگه خدایی نکرده اوتیسمم داشته باشه اینا دیگ نیستن علائمش

میدونم نگرانی هر فکری ب سرت میاد اما خب نترس ی بچه کاملا طبیعی داری الان

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
هجده ماهگی خیلی برای توقعات شما زوده  چند روز پیش بردم پسرم رو مهد ثبت‌نام کنم  مدیرش که ...

دقیقا 😅😅 داداش منم مهندس عمران  باهوشموفق بلبل زبون مغزمونو میخوره انقد حرف میزنه ۵ سالگی حرف زده

💛•... موقعیتی رو قضاوت نڪن ڪه تجربه اش نڪردی...🖤
کاملا سالمه عزیزم  باهاش زیاد ارتباط چشمی برقرار کن

ارتباط چشمی داره میره بیرون میاد با اشاره و حرفای نامعلوم برام توضیح میده یا سرش رو کج میکنه نگام میکنه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏