ماشینمون وانت بود ،ازهمون اول ک خریدیم رکاب نمیداد همش یجاش میلنگید هزینه برمیداش ،اخر فروختیم ک یکی دیگه بخریم ،شوهرم همش توبرنامه دیوارماشین نگا میکرد تااخر ینفر سرشو کلاه گذاشت ،بیعانه برداشته بود ۲۰میلیون زده برا طرف ک ماشینو نگهداره این از اینجاناقم رفته طرف کلاهبرداربوده جواب نمیداده بلاکش کرده ....شکایت کرده حساب طرف مسدوده ولی احتمال زیاد کارت بانکی از این اجاره ایا بوده نمیدونم بتونه اون پولو زنده کنه یانه ..بدون مشورت باکسی بدون اینکه بمن بگه اینکارو کرده ازدستش خیلی حرص خوردم😑😑😑
ادم ک انقد شل مغز نمیشه ،اخه بیعانه ۱تومن ۲تومن ،نه ۲۰ تومن ،نمیدونم چه فکری کرده بدون اینکه ب کسی بگه اینکارو کرد ،،تازه پولمونم کم بود کلی قرض کرده بودیم از اینو اون ،برداشت همون قدر ک قرض کرده بودیمو داد به فنا
واقعا کارت بانکی اجاره ای هم هست ؟ منم سرم کلاه رفت داخل دیوار طلاهامو هکر برد
واا یعنی چجوری؟
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!