2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 34 پست
حالا تو تو دیوار گول خوردیی من شوهرم برای ثبت نام ماشین از خود دولت ج ا صد میلیونش رو خوردن و رفت... ...

چجوری خوردن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی دیوار اگر خرید میکنید پرداخت درب منزل خرید کنید خود منم که آگهی میزارم همیشه پرداخت درب منزل برای مشتری قرار میدم 

ولی ۲۰ تومن بیعانه خیلی زیاده همسرتون اشتباه کرد واقعا

حالا تو تو دیوار گول خوردیی من شوهرم برای ثبت نام ماشین از خود دولت ج ا صد میلیونش رو خوردن و رفت... ...

چقد بد ،من اولش ک فهمیدم انقد عصابم خورد شد ک نشستم چقد گریه کردم حرص خوروم دلم میخاس بابت مشورت نکرونش بذارم برم ،ولی عصبانیتم فروکش کرد ،،الان خودش پشیمونخ بابت کارش

منم حدو ۴۰۰هزار سرم کلاه رفته😕😕😕

خیلی حس بدیه

سردرد شدم بابتش باورکن

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
منم حدو ۴۰۰هزار سرم کلاه رفته😕😕😕 خیلی حس بدیه سردرد شدم بابتش باورکن

کاش مال ماهم ۴۰۰هزاریود ،البته ناکفته نماند دوسه بار هم قبلا ازاینکارا کرده ،،زود اعتمادمیکنه واینکه ب کسی خبرنمیده ،حداقل من ک زنشم بگه میگم نه علکیه نکن ،ولی نمیگه

چجوری خوردن

تو یه شرکت ثبت نام کردیم برای خودرو خارجی چند سال پیش اونموقع  خودرو خارجی نهایتا دویست سیصد بود ما صد تومنی پیش ریختیم همون موقع من اونقدر به شوهرم گفتم نکن اینکارو گفت نه من شاسیمو فروختم تا بهترشو بخرم تو میخوای جلو منو بگیری آقا ورود ماشین خارجی ممنوع شد یارو شرکت رو بست ولی قبل از فرار دستگیر شد بعد کاشف به عمل اومد ماشین ممنون نشده بوده ماشین وارد می‌شده خود کله گنده ها  دپو میکردن نمیزاشتن بیاد ...هیچی دیگه پول ما هم رفت که رفت  

کاش مال ماهم ۴۰۰هزاریود ،البته ناکفته نماند دوسه بار هم قبلا ازاینکارا کرده ،،زود اعتمادمیکنه واینکه ...

البته ناگفته نمانه ،داراششم مثل این بی عقلی کرده ..یکی از خونه هاشو فروخت پولشو میذاره تو بورس ،۱میلیارد ضررمیکنه😕😕

کاش مال ماهم ۴۰۰هزاریود ،البته ناکفته نماند دوسه بار هم قبلا ازاینکارا کرده ،،زود اعتمادمیکنه واینکه ...

پول سخت بدست میاد واقعا ادما چقد بی رحم ان 

همه دستشون تو جیب بقیه اس

نمدونم این پولا رو چطور میتونن خرج کنن!؟حالا اگه من یه سوزن از مال بقیه دستم بیاد باید به اندازه خرج یه کارگاه خیاطی  خرج دوادرمون کنم

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
البته ناگفته نمانه ،داراششم مثل این بی عقلی کرده ..یکی از خونه هاشو فروخت پولشو میذاره تو بورس ،۱میل ...

وای چقدر بد

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
تو یه شرکت ثبت نام کردیم برای خودرو خارجی چند سال پیش اونموقع  خودرو خارجی نهایتا دویست سیصد بو ...

همون شرکت ک تو قم این روزا محاکمه میکننش؟از اونجا خرید کردید؟

پول سخت بدست میاد واقعا ادما چقد بی رحم ان  همه دستشون تو جیب بقیه اس نمدونم این پولا رو چطور ...

رفتم پیاماشوخوندم شوهرم چقد نفرینش کرده ،واقعا هم سخته ،باپول کارگریو قرض ماجمع کرده بودیم ماشین بخریم الانم پول کم اوردیم هنوز بی ماشین ،همشم تودلم نفرین میکنم اون کسیو ک این پولارو میخورخ ،ایشالله از گلوش پایین نره توهمین دنیا عذاب بکشه هم خودش هم عزیراش