ماشینمون وانت بود ،ازهمون اول ک خریدیم رکاب نمیداد همش یجاش میلنگید هزینه برمیداش ،اخر فروختیم ک یکی دیگه بخریم ،شوهرم همش توبرنامه دیوارماشین نگا میکرد تااخر ینفر سرشو کلاه گذاشت ،بیعانه برداشته بود ۲۰میلیون زده برا طرف ک ماشینو نگهداره این از اینجاناقم رفته طرف کلاهبرداربوده جواب نمیداده بلاکش کرده ....شکایت کرده حساب طرف مسدوده ولی احتمال زیاد کارت بانکی از این اجاره ایا بوده نمیدونم بتونه اون پولو زنده کنه یانه ..بدون مشورت باکسی بدون اینکه بمن بگه اینکارو کرده ازدستش خیلی حرص خوردم😑😑😑
کاش مال ماهم ۴۰۰هزاریود ،البته ناکفته نماند دوسه بار هم قبلا ازاینکارا کرده ،،زود اعتمادمیکنه واینکه ب کسی خبرنمیده ،حداقل من ک زنشم بگه میگم نه علکیه نکن ،ولی نمیگه
تو یه شرکت ثبت نام کردیم برای خودرو خارجی چند سال پیش اونموقع خودرو خارجی نهایتا دویست سیصد بود ما صد تومنی پیش ریختیم همون موقع من اونقدر به شوهرم گفتم نکن اینکارو گفت نه من شاسیمو فروختم تا بهترشو بخرم تو میخوای جلو منو بگیری آقا ورود ماشین خارجی ممنوع شد یارو شرکت رو بست ولی قبل از فرار دستگیر شد بعد کاشف به عمل اومد ماشین ممنون نشده بوده ماشین وارد میشده خود کله گنده ها دپو میکردن نمیزاشتن بیاد ...هیچی دیگه پول ما هم رفت که رفت
پول سخت بدست میاد واقعا ادما چقد بی رحم ان همه دستشون تو جیب بقیه اس نمدونم این پولا رو چطور ...
رفتم پیاماشوخوندم شوهرم چقد نفرینش کرده ،واقعا هم سخته ،باپول کارگریو قرض ماجمع کرده بودیم ماشین بخریم الانم پول کم اوردیم هنوز بی ماشین ،همشم تودلم نفرین میکنم اون کسیو ک این پولارو میخورخ ،ایشالله از گلوش پایین نره توهمین دنیا عذاب بکشه هم خودش هم عزیراش