2777
2789

سلام بچها خوبید من چن روزه کمرم درد میکنه مخصوصا گودی کمرم حس میکنم وسطش داره سوراخ میشه یه چن وقته باشگاه میرم اینطور کمر درد هم بهم اضافه شده قبل اینکه باشگاه شروع کنم نداشتم اصلا ینی یه زمان سر خورد قرص ال دی خوردم برا اینکه پریود نشم بعد اون شروع شد به مامانمم میگم زیاد پیگیر نمیشه میگ لوس میکنی خودتو چیکار کنم من الانم پریودم ممکنه از ال دی باشه کلا روانمو بهم ریخته پریودای الکی به زور زعفرون و وقت بی وقت کمر درد و اینا دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش سنگین نکردی؟پریودی خیلی مهمه تورو خدا جلوش رو نگیر بزار خارج شه این قرص هورمونیه کلا بهم میریزه هورمون هارو....یه سر برو دکتر ..استخر برو با روغن کمتر رو ماساژ بده و ببند 

ورزش سنگین نکردی؟پریودی خیلی مهمه تورو خدا جلوش رو نگیر بزار خارج شه این قرص هورمونیه کلا بهم میریزه ...

قبلا گرفتم دیگه الان ۸ماهه پریود نمیشم فقط چنتا لکه خون .....پشیمونم واقعا خوردم الان از ترسمم به کسی نمیتونم بگمم کمرمم ک داغون

قبلا گرفتم دیگه الان ۸ماهه پریود نمیشم فقط چنتا لکه خون .....پشیمونم واقعا خوردم الان از ترسمم به کس ...

دمنوش های قاعده آور بخور زیر شکمت رو با روغن سیاهدانه ماساژ بده سردیجات زیاد استفاده نکن پیاده روی هم کن و ورزش سنگین هم نکن