2777
2789
عنوان

شیرخشک دادم پسرم میخوره خداروشکر

201 بازدید | 13 پست

بچه ها پسرم یکسالشه شیرخشک ابتامیل گرفتم میخوره خداروشکر 

فقط شیشه اش ۱۵۰,میل داره فقط 

اما روی قوطی نوشته  برای ۲۱۰,میل هفت اسکوپ شیر خشک باید ریخت 

آب ولرم باشه خوب تکون بدم 

بعد خوردن اگه نصف موند تاکی میتونم بیارم بدم بهش ؟

من یکم که میمونه توشیشه اش 

اگه یکساعت رد شد میذارم تو یخچال برای دفعه دوم میارم میدم گرم نمیکنم دیگه 

اما تایکساعت میذارم تو دمای محیط باشه 

حالا اگه کارم اشکال داره بگین 

چون وارد نیستم 

از شیر گرفتمش دوهفته 

داشتم مریض میشدم چون 

پسرمم ضعیف شده بود میگن شیر خشک چاق می‌کنه آره 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

هر ۳۰ میلی آب ۱ پیمانه شیر خشک میخواد اب جوشیده باشه دماش در حدی باشه که بریزی روی مچ دستت ولرم باشه بعد از یک ساعت هم بریز بره کلا شیر خشک زود بوی بد میگیره هر روز هم شیشه شیر رو بجوشون و ضدعفونی کن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بعد از یساعت باید بریزی بره چه تو دمای اتاق باشه چه تو یخچال

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسبت تناسب ببند.. فقط برای 150 میلی شیر خشک بریز. بیشتر درست نکن. به خصوص الان که هوا گرمه. 

شیر سرد هم به بچه نباید بدی دلدرد می شه. اگر شیشه اش جنسش خوب باشه می تونی توی مایکروفر شیرو گرم کنی. یا اینکه کمی آب جوش به شیرش اضافه کنی که حداقل دمای اتاق بشه. 

ولی به نظر من به اندازه درست کن اصلا اضافه نیاد. 

هر ۳۰ میلی آب ۱ پیمانه شیر خشک میخواد اب جوشیده باشه دماش در حدی باشه که بریزی روی مچ دستت ولرم باشه ...

انگار برای شیشه شیر پسر من باید پنج پیمانه بریزم آره 

۱۵۰میل داره چون 

بعد اینکه شیشه رو چجوری بجوشونم 

من بتاب خالی می‌شستم 

آره بوی بدی میگیره 

پس بعد یکساعت کلا بریزم دور 

انگار برای شیشه شیر پسر من باید پنج پیمانه بریزم آره  ۱۵۰میل داره چون  بعد اینکه شیشه رو ...

آره بریز دور

بذار آب جوش بیاد چند دقیقه شیشه و سر شیشه رو بنداز داخلش قل خورد در بیار ماهی یه بار هم سر شیشه رو عوض کن 

همه شیشه شیر ها ۱۵۰ دارن شما به اندازه ای که پسرت میخوره درست کن مثلا ۶۰ تا آب بریز ۲ پیمانه شیر خشک بعد اگه دیدی بازم گرسنه ست دوباره ۶۰ تا درست کن اینجوری شیر خشک اسراف نمیشه تا دستت بیاد چقد میخوره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

آره بریز دور  بذار آب جوش بیاد چند دقیقه شیشه و سر شیشه رو بنداز داخلش قل خورد در بیار ماهی ی ...

مرسی 

اینکه میگن شیر زیاد بخوره غذا نمیخوره زیاد 

باید بگم پسر من خوب می‌خوابه یعنی خوابش زیاده 

بنظرم خواب هم در رشد تاثیر داره؛  نداره؟

موقع خواب هم شیر خشک 

شیر پاستوریزه 

یااب جوش نبات میدم بهش 

غذا میخوره تنوع میخاد بیشتر 

مرسی  اینکه میگن شیر زیاد بخوره غذا نمیخوره زیاد  باید بگم پسر من خوب می‌خوابه یعنی خواب ...

نمی‌دونم والا  درسته غذا میخوره اما خب باید شیر هم بخوره یک سالگی وقت از شیر گرفتن نیست که 

اگه وزن گیریش خوبه چکارش داری بذار بخوره نوش جونش

البته این نظر منه بچه اگه از الان خوب غذا نخوره بعداً هم بد غذا میشه خود من هی بچه بودم نخوردم مامانمم توجه نکرده الان هم زیادی لاغرم هم ضعیف و مریض و بدغذا