2789
عنوان

خرید سگ

238 بازدید | 15 پست

امروز رفتم سگ بگیرم انتخاب هم کردم وقتی اومدم حساب کنم یهو گفتم نکنه گناه باشه یکی داشتم به دلایلی فروختمش و الان ندارم مدت زمان زیادی هم نداشتمش حالا مطمئن نیستم یه حس بهم میگه من که الان شرایط این ندارم که اگر جفت خواست براش جفت بگیرم 

یعنی گناهه؟که براش تا آخر عمرش جفت نگیرم؟

خیلی نازه عاشقش شدم ولی میترسم نمیدونم که واقعاً گرفتنش خوبه یا نه گناه داره یا نه شک دارم واقعاً نمیدونم چیکار کنم دلم میگه نخر ولی دیوانش شدم وقتی فکرش میکنم نگیرمش هم بغضم میگیره کمک کنید انتخاب کنم بگیرم یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر ولی حتما سروقتش عقیمش کن تا اذیت نشه هرچند اگر میخوای کار نیکتری کنی سگ واگذار شده  به سرپرستی بگیر و نخر تا رسم توله کشی از بین بره.بهش خوب رسیدگی کن جفت هم نمیخواد. 

تو رو خدا حیوون نخرین. این کار همدستی با جنایتکاراییه که تو بدترین شرایط این حیوونا رو مجبور به توله کشی میکنن. اگه به حیوون خونگی علاقه داری به سرپرستی بگیر. اینهمه سگ و گربه که دارن واگذار میشن و نیاز به خونه و سرپرست دارن. تو همین سایت دیوار هم میتونی کلی آگهی ببینی. بعدم مطمئن شو که توان و ظرفیتشو داری که تا آخرعمرش ازش نگهداری کنی.خیلیا به خاطر جوگیری یا از روی کنجکاوی میارن و بعد مدتی خسته میشن و ولش میکنن. نمیدونن چه بلایی سر اون زبون بسته میاد. مخصوصا سگ که میتونه تا آخرعمرش دلتنگ و افسرده بمونه. خدا رو خوش نمیاد

واسم فرق نمیکنه چطوری باشه از کجا سگ واگذار شده بگیرم؟

پیج واگذاری زیاده. رایگانه یادتون باشه اصلا پولی نباید بدید حتی کرایه مگر اینکه سگ رو در ترمینال بگیرید اونوقت پول کرایه بدید.سگ حدود 14 سال عمر میکنه(کمتر یا بیشتر) باید این سالها مراقبش باشید. اگر نمیتونید اصلا نیارید.