2777
2789

تا چند وقت درگیرم ؟ چند روزه از بین بردیدشون؟

دارم همه راه هارو هر روز امتحان میکنم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از یه روش استفاده کن و تا دو هفته ادامه بده خیلی سخته ولی موفق میشی هی فاصله بندازی بین درمان و چند روش رو امتحان کنی فایده نداره شامپو شپش خارججی بخری هم عالیه ولی با سرکه و روش های خونگی هم میشه حلش کردش

شامپو مخصوصش رو بخر

سرکه و اسفند به موهات بزن منم چند سال پیش گرفتم سرکه و اسفند چون شپش از بوی اینا بدش میاد و میمیره مواظب باش به چشم هات نخوره

مال من انقدر زیاد بود مجبور شدم کوتاه کنم و ۶ ماه درگیر بودم

بجز شامپو یه روغن مخصوص هم دارن از عطاری بپرس شاید داشته باشه

عزیزم از یه روش استفاده کن و تا دو هفته ادامه بده خیلی سخته ولی موفق میشی هی فاصله بندازی بین درمان ...

شما اسم شامپو رو نمیدونین گلی؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

موهاتو ک با شامپو مخصوص میشوری زیر اب گرم با شونه دندون ریز شونه بزن تا بریزن

بعد یه روز درمیون بشور تا ک گم شدن 

بعد ب یکی از افراد خونه بگو بشینه تار ب تار موهات رو نگا کنه اون تخم های ریزی ک هنوز تشکیل نشده رو دربیاره 

باید توی حموم حسابی نرم کننده بزنی به موهات واگر میتونی کوتاه کن با شانه دندانه ریزه ریز از کف سر شونه کنی محکم به سمت پایین تا شپش ها سربخورن بریزن توی کف حموم میبینیشون سیاهن هرروز اینکار بکن بعد حموم موهات خشکن کن باسشوار وبده یکی برات رشک ها بترکونه همونایی که سفیدن اونه تخم شبوش باید اونا پاکسازی کنی از توی سرت تا موهات تمیز بشن