2777
2789

23 سالمه رشتم ریاضی بود داشتم برا کنکور تجربی میخوندم دوتا درس خرداد ترمیم کردم درحد 16 17 شدم فقط یباااار فرصت ترمیم دادن

ترمیم تو شهریور و دی هم حذف کردن من برنامه ریخته بودم تو سه نوبت درسارو تقسیم کنم و ترمیم کنم😭😭

من به امید پرستاری کلی درس خونده بودم از اسفند پارسال تا خرداد که ترمیم کنم کلی زمان گذاشتم

حالا دیگه فکر میکنم به هیچ جایی دستم بند نیست و قرار نیست به آرزوم برسم

میخوام برم پیام نور اصلا امیدی به رشته هاش ندارم از سرناچاری میرم یه مدرک میگیرم😭

خدا کسایی که این طرح ها و میزارن لعنت کنه ری.دن تو زندگی مردم😭😭

دقیقا فقط اونایی که حالیشون نیست از این مصوبه طرفداری میکنن

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

با تراز کنکور جبرانش کن 

معدل ۱۷ هم  تراز خوبی میده

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل فرصت ترمیم مجدد میدادن 

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

بخدا من کلییی واسه ترمیم وقت گذاشتم😭باور میکنی انگار خط به خط کتاب تو ذهنم بود اگه جا امتحان کنکور بود مطمعنم این درسا بالا 70 میزدم

من چی بگم با بدبختی کنار دانشگاه برای کنکور خوندم درصدا عالی ولی به خاطر سوابق رشته مورد علاقه ام رو روزانه نمیارم

واقعا و از ته دل میگم امیدوارم یه جایی جواب پس بدن

اونایی هم که به هر طریقی چه سهمیه چه تقلب جای امثال من رو میگیرن اونا هم جواب پس بدن

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
بخدا من کلییی واسه ترمیم وقت گذاشتم😭باور میکنی انگار خط به خط کتاب تو ذهنم بود اگه جا امتحان کنکور ...

باید اعتراض کنیم باید کارزار راه بندازیم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
یکم امیدوار باش با این روحیه آخه😕 به قول اون یکی کاربر ۱۷ هم خوبه با تراز کنکورت جبرانش کن

نه با آخه چه خوبی من رشتم ریاضی بود و میخواستم شهریور و دی کتابا رو ترمیم کنم 

نمیتونم واسه خرداد همه کتابارو ترمیم کنم 

زیست و زمین که اصلا پایه دوازدهم نخوندم سخت میشه و نمره هام افتضاح

مگه تعقیر رشته ای نبودی؟امسال ایجاد سابقه کردی یا ترمیم؟اگ ایجاد سابقه بوده میتونی یبارم ترمیم کنی

فقط زیست و میتونم ایجاد سابقه کنم که اونم تازه دهم یازدهم تموم کرده بودم که نمره هامو و خبر ترمیم فقط تو خرداد و دیدم و کاملااا ناامید شدم

اووو چقد اعتراض اینا فقط فکر جیبشون اصلا شرایط کنکور یا براشون مهم نیست

پارسال ما یه عده شدیم رفتیم دم سازمان سنجش تهران اعتراض 

کی باهمون اومد فقط ۱۰ نفر بودیم 

چرا ؟؟

چون خود کنکوریها پارسال که بهشون گفتیم بیان گفتن مگه خریم چهار تا کتاب کم شد ، معدل راحت تره 

اگه پشتمون بود اینطور نمیشد چقدر اطلاع رسانی کردم 

با دکتر توکلی رفتیم انگار نه انگار گفتن تعدادتون کمه 

من چی بگم با بدبختی کنار دانشگاه برای کنکور خوندم درصدا عالی ولی به خاطر سوابق رشته مورد علاقه ام رو ...

میفهمم چی میگی من با کلی امید داشتم میخوندم 

بس که به کنکور فکر کردم افسردگی گرفتم از سرناچاری میخوام برم پیام نور😭😭

پارسال ما یه عده شدیم رفتیم دم سازمان سنجش تهران اعتراض  کی باهمون اومد فقط ۱۰ نفر بودیم  ...

من فقط تونستم تو کارگزارا شرکت منم واقعا حداقل کسایی که تهران بودن باید میومدن💔