2777
2789
عنوان

چیکار کردین شپش سرتون نابود شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 44 پست
سلام عزیزم از شامپو پرمترین استفاده کردی؟

سلام گلی نه نکسترین خریدم 

پرمترین خوبه؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور ب وجود میان

از سر یا لباس یکی دیگه سرایت میکنن . خود به خود به وجود نمیان . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
این یه سال بوده...من دوسالللل😂🥺

یا خدا😭😭😭😭

وحشت کردم که

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

اول با سس مایونز رو سرت بزار یک شب تا صبح بمونه فردا صبحش با شونه مخصوص کامل شونه کن و شامپو ضد شپش بزن. اروم اروم تخم شپش خا رو یکی برات شونه کنه.موهاتو اتو کن.

تمام ملحفه هاتو با آب داغ بشو اسپری ضد شپش بگیر تمام ملحفه هاتو اسپری کن.

این کارها رو انجام بدی شپش هات از بین میرن

چیزی رو که هم نمیتونی بشوری تا دوهفته برار تو کیسه و جای تاریک

باید با کسی که شپش داره قطع رابطه کنی 

ما یه همسایه داشتیم دختراش پر از شپش بودن همش میومدن خونمون منم شپش گرفتم ازشون موهامم بلند تا باسنم خیلی سخت بود ۲ سال یکسره شپش داشتم آخر که دیگه قطع رابطع کردیم با همسایه به مروز شپشامم نابود شدن 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
باید با کسی که شپش داره قطع رابطه کنی  ما یه همسایه داشتیم دختراش پر از شپش بودن همش میومدن خو ...

اخه از باشگاه گرفتم 

من تمام این شامپوها اینا خریدم بی فایده بود الکی هزینه نکن همون قطره رو بخر

چه قطره ای عزیزم؟ 

بعد چندوقت از رو سرت رفتن؟؟ 

سلام گلی نه نکسترین خریدم  پرمترین خوبه؟

اره ولی خیلی قوی هست 

میتونی از مرکز بهداشت بگیری ،رایگانه نحوه استفاده ازش رو هم بهت میگن

حتما فردا برو بهداشت

اگر هم موهات بلنده یکم کوتاه کن

لباسات و ملحفه ها رو توی ابجوش بذار نیم ساعت اون وسایلی رو ک نمیشه شست بذار داخل نایلون درش رو ببند بذار یکی دو روز توی افتاب بمونه اتاقت رو جارو بکن نخصوصا درز ها 

اگه رفتی بهداشت شامپو نداشتن یا هرچی بیا خودم  برات توضیح میدن چجور باید استفاده کنی 

فقط اینکه این شامپو برای خانم های باردار مناسب نیست اگر بارداری نباید بزنی

چه قطره ای عزیزم؟  بعد چندوقت از رو سرت رفتن؟؟

کارهایی که گفتم به دقت انجام بدی شپش هات از بین میرن 

من دوبار تجربه دارم همین جوری ظرف چند روز از بین رفتن

قطره و شامپو سم کمتر استفاده کنی بهتر

البته من خودم شامپو استفاده کردم ولی فقط یکبار