2777
2789
عنوان

چیکار کردین شپش سرتون نابود شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 44 پست

عزیزم من دوباره گرفتم دفعه اول راحت رفت دفعه دوم هرکاری کردم نرفت برو موهاتو بزن از این مدل دارها که پشتش و از ته میزنن دوباره درمیاد من این کار رو کردم رفت‌

ولی اگه موهاتو نمیخوای کوتاه کنی برس مخصوصش رو بگیر اون هم شپش رو میکشه هم تمیز میکنه 

غصه نخور ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حشره کش بی بو🤣🤣🤣 واقعا خوبه🤣🤣

میزنم ولی انقد بو داره🤣🤣🤣🤣

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اره ولی خیلی قوی هست  میتونی از مرکز بهداشت بگیری ،رایگانه نحوه استفاده ازش رو هم بهت میگن حت ...

ممنونم عزیزم همه کارایی که گفتی رو انجام میدم❤❤❤

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اینو بگیر دو مرحله بزن راحت میشی به شرط اینکه دوباره با کسی که داره در ارتباط نباشی

ممنونم❤

عزیزم من دوباره گرفتم دفعه اول راحت رفت دفعه دوم هرکاری کردم نرفت برو موهاتو بزن از این مدل دارها که ...

گلی موهام تا رو کمرم بود 

زدم تا رو شونه هام 

خوبه؟ سریعتر میره؟ 

چشم عزیزم انشالله حل بشه😭❤

خواهش میکنم  سوالی داشتی بنده درخدمتم

عزیزم چندوقت طول میکشه تا تموم بشه؟ 

یه سوال دیگه اگر دوستامو روز اول مدرسه بغل کنم ولی تمام موهام زیر مقنعه باشه 

ممکنه از من شپش بگیرن؟ 

عزیزم چندوقت طول میکشه تا تموم بشه؟  یه سوال دیگه اگر دوستامو روز اول مدرسه بغل کنم ولی تمام م ...

چون شامپو قوی هست هفته ای یکبار استفاده میشه و معمولا زود شپش رو میبره

مدت درمان بستگی به این داره که چقدر شما الوده شدین اگه شپش ها زیاد باشه خب زمان بیشتری میبره

بهتره موهاتو کامل بپوشونی چون شپش ها میپرن و خیلی راحت منتقل میشن حتی توی لباس هاتم میرن ،بهتره نزدیک کسی نری تا کامل درمان بشی

بقیه اعضای خانوادت هم احتمالا گرفتن حتما موهاتون رو چک کنید

چون شامپو قوی هست هفته ای یکبار استفاده میشه و معمولا زود شپش رو میبره مدت درمان بستگی به این داره ...

مرسی عزیزم