2777
2789
عنوان

شوهرم با ی زن نطلقه بود

366 بازدید | 17 پست

الان میگه برگرد بعد ۱۰ ماه حدودا دو ماه اول التماس کردم بیا دنبالم نیومد جوابمو نداد یهو دیدم بلاکم کرده هر دو بچه بودیم همو اذیت کردیم ولی خیانت نکردم بهش راستش میگه ی بار چن ورق قرص خوردم بمیرم ولی نمردم از اون روز خیانت کردم اونشب دعوای بزرگی داشتیم خانوادش باعث دعوامون شده بودن خلاصه ما هر دو بچگی کردیم و همو اذیت کردیم قدر همو ندونستیم اطرافم بی تقصیر نیس هر چی میشد بر میگشتم غرورمو له میکردم ولی این خیانت ی داغه کلا افسرده شدم نمیتونم ببخشم حتی بدترین خیانت بود رابطم داشتن ولی خودش قبول نمیکنه خلاصه الان میگه پشیمونم و اینا حتی ی بارم تو این مدت نیومد جلو درمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😏حتمن زنه هم ولش کرده ..اینم گفته پس بیا برگردم ب زن سابقم خیلی ببخشیده باید خر باشی ک برگردی

ولی دلم نمیخواد طلاق بگیرم زنه ول کن نیس نمدونم چی شد اخرش گفت دلم نمیخواد جدا بشیم

راستش اون شب خیلی اذیتش کردم میگه دارو خوردم بمیرم و اینا ولی حقم خیانت نبود

تو دنبال اینی که بقیه بهت بگن برگرد وگرنه خودت راضی هستی مگه هر کی اون یکیو اذیت کرد طرف مقابل باید بره خیانت کنه

ولی دلم نمیخواد طلاق بگیرم زنه ول کن نیس نمدونم چی شد اخرش گفت دلم نمیخواد جدا بشیم

جدا شو برو بابا ..میخواد بزارتت تو آب نمک 

بره با اون عشق حالشو کنه و زندگیشم داشته باشه

ارزش خودتو پایین نیار

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
راستش اون شب خیلی اذیتش کردم میگه دارو خوردم بمیرم و اینا ولی حقم خیانت نبود

اینا همش تئاتر بازی کردنه این ننه من غریبم بازیا رو باور نکن کسی که خیانت کرده رو نباید بهش دوباره فرصت پایمال کردن تعهد رو داد

کسی که یه بار دزدی کرده بازم دزدی میکنه

کسی که یه بار دروغ بگه بازم دروغ میگه

کسی که یه بار خیانت کرده بازم خیانت میکنه

اگرم نکنه، اونقدر آدم با لیاقتی نیست که بشه برگشت بهش

فک کن برگشتی به زمان خواستگاریت

با کسی که توی رابطه بوده و بهش خیانت کرده و اومده خواستگاری تو ازدواج میکنی؟

نه

پس این فرصتا رو نده الکی

تو کل تایم ازدواجت هوشیار باش نه فقط شب خواستگاری

ازدواجی که تهش خیانت باشه محکوم به فناست

خودتم حتما و حتما پیش روانشناس برو

نباید التماس کسی کنی که بهت خیانت کزده

اگر بکنی یه طرحواره ای در تو هست که باید حل بشه

از خودت یه آدم قوی بساز و ادم های زباله رو پشت سرت رها کن