2777
2789

پسر دوست صمیمیم تصادف کرده 

عملش کردن 

معلوم نیست چندین ماه باید تو رخت خواب بمونه تا خوب شه

به نظرتون چکاری انجام بدم چی ببرم یاچطوری کمکشون کنم تا خوشحال بشن فکر نکنن به فکرشون نبودم؟

یع وقتایی برو بهشون سر بزن.

تلفتی بهش بگو اگه نمیرسی غذا بمزی. برات بپزم بیارم.

اگرم خییلی صمیمی هستید  غدا بپز ببر. نهایتا فرداش داغ نیکنن میخورن. بگو دیدم درگیر مراقبت و پرستاری هستی گفتم 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یع وقتایی برو بهشون سر بزن.  تلفتی بهش بگو اگه نمیرسی غذا بمزی. برات بپزم بیارم. اگرم خییل ...

آره پیشنهادتون خوبه زودتر زنگ بزن بگو امروز غذا نزار من برات میارم

یا مثلا خرید اکه داره براش انجام بده

ولی یه حوری نباشه اوایل خیلی دورش باشی ولی بعد دیگه نری چون اوایل همه هستن بعد که آدم روحی و جسمی تحلیل میره دیگه کسی نیست

آره پیشنهادتون خوبه زودتر زنگ بزن بگو امروز غذا نزار من برات میارم یا مثلا خرید اکه داره براش انجام ...

جمله اخرتون واقعا درست بود

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔