2777
2789

توروخدا آرومم کنید.. بگید تقصیر منه یا نه؟؟؟

دیگه نمیکشم...

من از صبح فکرم درگیر مسایلی بود.. تا الان خودمو کنترل کردم.. چند روز یه بار اینطوری میشم... خانواده شوهرم دوبار باعث شدن کل سرمایه مون بره به باد فنا.. این آخری که علنا خواهرشوهرم کشید بالا...

این فکرا گاهی میاد سراغم و خیلی اذیتم میکنه...

از صبح کلی باهاشون سرگرم بودم.. بازی کردم.. زبان کار کردم.. خونه رو جمع و جور کردیم.. غذا هم آماده برای شب.. داشتیم آماده میشدیم بریم پارک دوچرخه سواری.. قپل داده بودم از صبح‌. 

که دخترم اخلاقای خوبی نداره سر لباس پوشیدن.. حساسیت خاصی به بعضی لباسا داره.. بی دلیل میگه اینو نمیپوشم.. نه سالشه.. میگم آخه واقعا این الان مشکلش چیه.. 

بهش گفتم اون شلوار توسیه و بولیز کرم رو بپوش بریم.. یهم دیدم با به شلوار مشکی نامناسب اومده جلوی من وایساده میگه بریم.. منم همون لحظه فکرم درگیر کثافت بازیایی بود که این قوم ظالمین سرمون آوردن یهو تعادلم رو از دست دادم و داد خیلی بلندی سرش زدم..

الان دوتاشون ترسیدن و رفتن اتاق گریه کردن و خوابشون برد... لعنت به من

اشکال نداره واقعا گاهی پیش میاد 

انقدر مشکلات سخت شدن ادم گاهی کنترلشو از دست میده 

خب عزیزم اینکه حساسه از یه مشاور کودک و نوجوان بپرس 

خودتم سعی کن گذشتع رو بریزی دور 

میدونم سخته ولی اگر همش درگیر اون قضایا باشی این موارد پیش میاد و اعصابتو خورد می‌کمه

❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه پیش میاد

لباسایی که مناسب نیستن از کشو جمع کن

لباسایی که مورد تاییدت هست دم دستش بذار و حق انتخابو به خودش بده

بذار خودش انتخاب کنه مثل ما وابسته بارش نیار که هنوز با ۳۰ سال سن میخوایم چیزی انتخاب کنیم میترسیم

آبجی منم نه سالشه سر لباس پوشیدن خیلی اذیت میکنه

حق داری خداوکیلی

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

اینکه حالت خوب نبوده خوب واقعا حق داشتی شرایط سختی داشتی ولی عزیزم خیلی تو لباس پوشیدن بهش سخت نگیر وقتی می بینی کمتر جواب می گیری، پسر منم هشت سالشه میاد نظرخواهی میکنه این خوبه بپوشم میگم نه مثلا فلان لباست بهتره میگه ولی من اون‌یکی که خودم گفتم می پوشم دیگه دو بار بهش نمیگم وقتی می بینم نمیخواد انجام بده، بذار اون چیزی که راحت تره بپوشه

اشکال نداره واقعا گاهی پیش میاد  انقدر مشکلات سخت شدن ادم گاهی کنترلشو از دست میده  خب ع ...

چه جوری بریزم دور گذشته رو؟؟؟

ما الان باید خونه داشتیم.. ماشین داشتیم.. باعث شدن همه ش به باد فنا بره.. مارو صفر صفر کردن.. هربار میرم خونه مامانم همه شون بهم سرکوفت میزنن

چه جوری بریزم دور گذشته رو؟؟؟ ما الان باید خونه داشتیم.. ماشین داشتیم.. باعث شدن همه ش به باد فنا ب ...

میدونم منم یکی از دوستام مادر بزرگ پدریش پولشونو خورده بود در صورتی که اگر داشتن تو یه محله خیلییی بهتر زندگی میکردن 

ولی چاره چیه با فکر و خیال که درست نمیشه بدتر باعث میشه زندگی حال هم زهر مار ادم بشه 

گذشتا نباید حاا و اینده رو خراب کنه 

برای اینکه سرکوفت نشنوی و اعصابت خورد نشه یبار صجبت کن بگو با زبون ملایم باعث ازارم میشین 

رفت و امد رو یکم کمتر کن بیشتر تلفنی حال و احوال کن 

اگرم رفتی تا اومدن حرفی بزنن مسیر بحثو عوض کن راحب چیزاس،دیگه حرف بزن تا چیزی نگن 

❤️❤️❤️

به اثری که روی بچه میذاره فکر کنید.

آدمها تلخی ها و بدی های دیگران رو بهتر به خاطر میسپارن

نذار بعدها بچه ات بگه مادر مهربونی نداشتم 

با داد زدن نه تنها چیزی حل نشد، بلکه یه نتیجه خیلی بد هم به دست اومد

دخترتون 9 سالشه موقع خرید لباس ازش نظر بخواهید اینطوری که خودتون دو سه مدل رو انتخاب کنید و دخترتون از بین اون سه تا یکیش رو خودش انتخاب کنه اینطوری هر دو راضی هستید 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

عصبانی شدن یه امر غیر قابل اجتنابه شاید گفتن این جمله که به اعصاب خودمون مسلط باشیم آسون باشه ولی در عمل کار سختیه من بنظرم از اول تا جای ممکن باید شرایط زندگی رو جوری برای خودمون رقم بزنیم که آدام شاد و نسبتا خونسردی باشیم