2777
2789

دخترم یک ماه و نیمشه و هنوز هدیه تولدشو ندادن.امروز به شوهرم گفتن پنج تومن پول نقد بدیم یا طلا؟

قبلا هم از کسی شنیدم که قرار بود پلاک بخرن که طرف بهشون گفته پلاک خالی برای نوه زشته لااقل پلاک زنجیر یا گوشواره بخرید که ایناهم تصمیمشون شد گوشواره ولی مامان خودم گوشواره خرید.البته سایز گوشواره ای که مامانم خریده بزرگه و یک و نیم گرم شده.

سر بچه ی اولمم با اینکه تو شهرمون رسمه سمت مادری سیسمونی میدن و سمت پدر مراسم و عقیقه گردنشونه ولی چون کرونا بود کاری نکردن و فقط دو تومن پول دادن که پول مراسمم باهاش درنمیومد سه سال پیش

مامان خودمم سر بچه اولم سیسمونی داد و هفت و دویست دستبند برای من

حالا با توجه به اینکه اگه اینا طلا بخرن هم ممکنه یه چیز خیلی ارزون بخرن به نظرتون کدومو قبول کنیم.پنج تومن پول یا طلا؟

الان یه پلاک و زنجیر بچه چند گرم میشه؟

چقدر رسومتون سخته! 🌹

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم میگه اگه با این پول چیز خوبی نمیشه خرید بذاریم رو بقیه پولای کادوش یه النگویی چیزی بگیریم.النگو سایز چند باید بگیرم؟حدودا چه قیمت درمیاد

فکر میکردم قراره کوتاهیایی که سر بچه اولم کرده بودن لااقل این دفعه حبران کنن.هییییییییی😢

جالبه فکر میکنن سه سال پیش دوتومن زیاد بود دادن و الانم لابد فکر میکنن دارن خیلی میدن.البته اینم بگم مشکل مالی ندارن وضعشون از وضع پدر من خیلییییی بهتره

عزیزم ۵ تومن پول رو بگیر خودت یه مقدار روش بزار یه طلای سنگین تر بخر 

اگه گوشواره رو قبول کنی چون مادرت هم گوشواره داده تو مقایسه میوفتید و احتمالا بحث و دعوای چیزی بشه 

بنظرم سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند 

همون ۵ تومن رو بگیر 

اصلن خانواده ها هیچ وظیفه ای در قبال فرزند شما ندارن

نهایت هدیه بدن ...که اونم لطف کردن 

۵ تومنم خوبه پلاک تک هم خوبه فرقی نداره

همین که بیادش بودن مهمه ...

عزیزم انشالله ۱۲۰ سالگی فرشته کوچولوت جشن بگیری

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

والا هرچی دادن اگه دویست تومنم باشه بخاطر چشم روشنیه و قابل احترام

همه جا همون دوسال پیش دو تومن می دادن طرف مام همین بود کمتر هم دادن

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه
اصلن خانواده ها هیچ وظیفه ای در قبال فرزند شما ندارن نهایت هدیه بدن ...که اونم لطف کردن  ۵ تو ...

اگه منم توقعی دارم به خاطر کارهاییه که برای دختراشون و نوه های دختریشون کردن و وقتی به تک پسرشون رسید این مدلی شدن.اگه همه چیو تعریف کنم مختون سوت میکشه.همش فکر میکردم ایندفعه قراره جبران کنن

هر کدوم خودشون دادن. تشکر کنید

چون. دندون. اسب پیش کشی،رو نمیشمارند

من که هیچ وقت.  انتطار کادو نداشتم

کوچکترین چیز هم هرکس آورده تشکر کردم

کادو کسی رو هم با کس دیگه مقایسه نمیکنم

اگه منم توقعی دارم به خاطر کارهاییه که برای دختراشون و نوه های دختریشون کردن و وقتی به تک پسرشون رسی ...

میفهمم ..بعضی خانواده ها متاسفانه فرق میزارن

ولی مهم خودت شوهرتی و زندگیتون ...اینکه اونا چی فکر میکنن مهم نیست ..بعدم در حد خودت احترام بزار بعدن انتظار هم نداشته باشی ازشون و دیگه برات مهم نیس..ولی در کل 

هر شخصی احایار زندگیشو داره میتونه هر جوری که دوستداره تقسیم کنه ..شاید دختراش عزیز تر باشن پیش خودش 

اشتباهه کاریشم نمیشه کرد...ایشالله زندگی خودت پر از خوشی برکت باشه محتاج اینو نشی و انتظارت هم نداشته باشی

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲