2777
2789

سلام بچه ها من۶روز پشت سر هم درد پریودی داشتم ینی تقریبا از تخمک‌گزاریم که ۲۴بود. با کمی کمر درد.. دیروز یکم‌خفیف شد امروز ندارم... حالل نمیدونم ممکنه باردار باشم؟چون‌من هیچ‌روزی موقع تخمک گزاریم درد نداشتم اینجوری اولین بازم‌بود. اقدام‌نبودم ک بگم بخاطر اقدام درد داشتم ولی دو رابطه مشکوک داشتم. ک‌احساس میکنم وقتی تخلیه شده هنوز بوده اسپرم داخلش بوده باشه. اخه میگن اگ خودتو‌نشوری و‌همون‌موقع دوباره ب رابطه ادامه بدی ممکنه اسپرم توی‌لوله باشه...موعدم ۷شهریوره.. ببینین یعنی وسط رابطه ارض....ا میشد یکم بعد بیرون‌خالی میکرد. دپباره‌همون لحظع به رابطه ادامه میداد. دوبار این مدلی رابطه داشتم یعنی ممکنه باردار باشم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://eitaa.com/joinchat/2936865277Ge219395ae6

باردار بیایین گروه زدیم ایتا

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
اخه تاحالا اینطوری نشده بود

ایشااللع ک میشی منتظر بمون ایشااللع ک نمیشی پریود بعد ۱۰روز بی بی بزن من خودم ۳روز گذشته بودم زدم نشون نداد بعد ۱۰روز نشون داد الانم منتظر گل پسرم هستم ایشاالله ب حق امام زمان تا اربعیین حسینی باردار باشین امین