سلام بچه ها ما سالهاس شمال ویلا داریم از بچگی یادمه هرموقع میومدیم قیمت میوه تره بار واقعا نجومی بود واسم سواله خودتون هم همین قیمت میخرید یا بازار روزی جای دیگه میرید؟ اولا مغازه ها اصلا برچسب قیمت نزدن و به هرکس یه قیمت میدن دوما مثلا دیشب خیار زیر کیلویی ۵۵ تومن پیدا نکردم اونم واقعا با کیفیت متوسط
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کدوم شهرین؟ من ک شوهرم میوه فروشی کار میکنه همونجا میگیره
نور هستیم. دیشب واقعا اعصابم خورد شد از اینهمه بی انصافی جالبه قیمت بالا کیفیت هم زیاد تعریف نداره. ما اکثرا از تهران خرید میکنیم میاریم این بار یهویی شد مجبور شدیم از اینجا خرید کنیم
ببین نور هم گرونتره هم بی کیفیته ما فقط تو نور از پروتیین قپام خرید میکنیم بیایید سمت ایزدشه ...
آره بازار روز محمود آباد چندسال پیش اتفاقی اومدم بهتر بود. گوشت و مرغ هم اکثرا از تهران میاریم. قوام دیشب کتف و بال نداشت از مغازه قیمت کردم کیلویی ۱۷۰ تومن. امروز از کوروش خریدم بسته ای ۱۰۲
بابام اینا نور هستن خب برین بازار هفتگی البته فک کنم برا نور بستس بربن رویان یا جمعه بازار مح ...
حالا من این دفعه خریدیم اما مردم بومی اینجا ینی همین قیمت ها خرید میکنن؟؟؟ فک کنم به غریبه ها گرون میدن. تهران سوپر میوه سر کوچه مون منطقه ۴ بهترین خیار کیلویی ۳۳ زده.
تهرانپارسید؟ما هم تهرانپارسیم اونجا جانبو هم داره دقیقا قیمتاش مثل تهرانه منم سالها از تهران ...
آره تازه ما خیابون رشیدیم خواهرم میگه سرکوچه شما گرون فروشه. جانبو کوروش قیمت هاشون همه جا مثل همه منم سوپرمارکتی از همینجا میخرم ولی گوشت میوه از تهران میاریم همیشه