2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون با این فکر نزدیک خدا میشی چون توی ناخودآگاه ذهنت این فکرو داری که اگه به خدا نزدیک بشی ازت دور میشه

هر زمان به بودنش توکل میکنم چنان دلگرم میشوم که انگار دنیا هیچ و خداوند همه چیز است 💞

چرا ظالم سالمه؟؟؟؟  چرا من انقد صداش میزنم جوابمو نمیده😔😔😔

ممناز همتون بدارم ، دیگه کلا حالم خوب نیست نامزدیمم که بهم خورد ، کلا فقط آرامبخش میخورم میخابم ،دارم اعتیاد پیدا میکنم اما دیگه برام هیچی مهم نیست ،منکه هر چی تلاش کردم خدا جوری منو زد زمین که دشمنشم نمی‌زد زمین منو ، حالتو فقط آرامبخش میخورم و میخابم 

چرا ظالم سالمه؟؟؟؟  چرا من انقد صداش میزنم جوابمو نمیده😔😔😔

خدا خودش گفته دنیا برای همه اس هم برای کافر هم برای مسلمون ،تازه ب کافر بیشتر ثروت میده تا بیشتر توی دنیا غرق بشه و عذاب اخرتش بیشتر شه

عزیزم امروز شهادت حضرت رقیه عزیزمه ازش بخواه ک واسطه بشه برات  برا منم دعا کن تورو خدا

هه دلت خوشه ، من آنقدر ازین محرکها رفته و اومده و از خدا خاستم ، دیگه ازش هیچی نمیخام فقط انتظار مرگمو میکشم

شوهرم ده سال خیانت کرد چرا من الان فهمیدم؟مگه راه رو اشتباه نمیرفت؟😞

بعضی وقتا چیزای عجیب غریبی ازخدانمیخوای من تونمازشبم دعواکردم خدایا هیچی نمی‌خوام ازت ولی ازنمازشب خیلی شنیدم فقط خودت خیروبرکتش بیارتوزندگیم فرداش طوفانی شدتوزندگیمون که نگونپرس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792