2777
2789
راه برای همه آدما یکی نیست

کسی ک محب خدا بشع ب وسیله سربلندیش تو ابتلا

خدا جبرئیل فرمانده کل فرشتگان عالم رو صدا میزنه میگه من این بندم )فلانی رو دوست دارم

تو شاهد باش

و توهم اونو دوست بدار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ،خیلی اتفاقات تو زندگی آدم پیش میاد که آدم نقشی دراون ندارن ، درسته تصمیمات زندگی باخودته ، اما گ ...

دقیقا درسته بعدها میگه بیاددرخونه من ولی وقتی میری هیچی به هیچی

بعضی وقتا حس میکنم خدافقط برای بعضیاست

اره درسته ، من باهاش قهرمو، شاید بگی کفر میگی ،خدا منو نمی‌بینه اشکامو تلاشامو ، گریه هامو ، خسته ام چشام درد می‌کنه ارامبخشایی ک میخورم روز ب روز زیادتر میشه ، صبح تا شب تو رختخابم ، باور کن جرات خودکشی ندارم رنه خودمو خلاص میکردم 

نه ،خیلی اتفاقات تو زندگی آدم پیش میاد که آدم نقشی دراون ندارن ، درسته تصمیمات زندگی باخودته ، اما گ ...

ببخشید گلم که اینو میگم ولی حس کنم تو خدا رو فراموش کردی اگه رابطتون بهم خورده تقصیر خداست؟ نامزدتو خودت انتخاب کردی نه خدا، تو اشرف مخلوقاتی خدا تورو نیافریده که با یه مشت قرص حالتو خوب کنی کاش همه ی ما میدونستیم چه قدرتایی داریم چقدر روح انسان قدرتمنده

این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂👀👩🦯

شما میگی خدا نیست نمیپرسی چرا شوهرم بهم خیانت کرد منم بهت گفتم چون خیانت شوهرت رو نشده دلیل بر نبو ...

من به وجود خدا شک ندارم ،خدا حتما هست چون یهو انداخت به دلم و مچ شوهرمو گرفتم 

ولی میگم خدا فقط به اشخاص خاصی توجه میکنه صدای منی که اینجا دارم زجه میزنم نمیشنوه 🥺من الان اندازه دنیا دلم گرفته هر چی تلاش میکنم حرفامو بزنم نمیتونم توضیح بدم و منظورمو برسونم

ببخشید گلم که اینو میگم ولی حس کنم تو خدا رو فراموش کردی اگه رابطتون بهم خورده تقصیر خداست؟ نامزدتو ...

عزیزم نامزدم اصلا مهم نبود ،مشکلات دیگه ، ن اصلا فراموش نکردم هر شب گریه میکردم سر نماز ازش میخواستم ، حتی گفتم خدایا راهی برام باز کن هر جور خودت می‌دونی من دیگه نمیگم چی ، مشکل من اصلا نامزدیم نبود گلم ، من سالهاست سختی فراوان میکشم مشکلاتی که اصلااطرافیانمم هاج و واج موندن