2777
2789
عنوان

رفتار نامزدم

763 بازدید | 43 پست

تقریبا یک ماه که عقد کردم میریم خونه هرکی از فامیلاش تا طرف کاری میکنه سسریع میگه برو کمکش.

رفتیم خونه خواهرش بعدش گفت من چایی میخام برو چایی درست کن من که میدونم چایی خور نیست فقط میخاست من چایی رو درست کنم بعدشم هی میگفت برو کمک کن ،بعدشام تو سفره جمع کردن کمک کردم ظرفارو جمع کردم ۰

بعد یه تعارف الکی زدم که ظرفارو بشورم دیدم نه گذاشت نه برداشت سریع گفت بیا این دستکشا دستت درد نکنه البته دروغ نگم زیادم تعارف کردم ولی پریود بودم دلم درد کرد بعدشم کلی به شوهرم غور زدم که تو نمیزاری یه دقیقه بشینم میریم هرجا میگی بدو کمک کن واینا من تعارف کردم سریع ظرفارو داد بهم واینا 

از این بهدبعد میخام ناخن مصنوعی بزارم بگم نمیتونم ظرف بشورم ناخنم میوفته دیگم تعارف الکی نکنم 😐

نمیتونم درک کنم چرا میزبان اجازه بدن مهمان کار کنن! 

عزیزم توی زندگیت هر کاری اذیتت می‌کنه انجام نده 

اجازه نده چیزی که باب میل تون نیست رو به شما تحمیل و الزام کنند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اح چقدر بدم میاد از این مردها

از الان یادش بده دخالت نکنه تو کارای زنونه

بگو اصلا تو این مساعل دخالت نکن ! ‌

بگو من خودم می‌دونم کی بلند شم و نشم 

ولی استارتر کمک دادن در حد تعادل بد نیست !

خودت بدون ،،نه اینقدری که مثل کوزت بشی !

نه اینجور باشه که فقط بشینی زمین 

حالا یه چای آوردن هم کاری نداره که

اح چقدر بدم میاد از این مردها از الان یادش بده دخالت نکنه تو کارای زنونه بگو اصلا تو این مسا ...

چایی آوردن نه چایی درست کردن که نکردم ،فقط ظرف شستم که اونم کار بی جایی کردم دیگه تعارفم نمیکنم جنبه ندارن

چکاریه؟؟ رو شوهرت کار کن. قبول نکرد باهاش نرو مهمونی.

من از روز اول به هیچکدوم رو ندادم فوق زیادش یه کمکی کنم اونم اینه ظرفای خودمو جمع میکنم میبرم اشپزخونه.

چون این عادت میشه براشون دفعه های بعدم انتظار دارن.

من اصلا مهمونی هم نمیرم، خیلی کم میرم

اما وقتی میرم خونه مادر شوهرم ، شوهرم میگه پاشو توم کمک کن من باز ظرفای خودمو ور میدارم با شوهرم

برادر شوهر بزرگم که مجرده ، همه ظرفا رو جمع میکنه آت و اشغالا رم میچینه 😂😂😂

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼

میخواد از الان گربه رو دم حجله بکشه

اگه کمکم کردی خیلی آروم و یواش یک کارو طول بده بزار خودشون انجام بدن 

میخواد از الان خونوادش بگن عرپسمون کاریه ،کلفتشون کنت 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من هیچ وقت اجازه ندادم مهمان ظرف بشوره چون میخوام با دقت بشورم 

ولی هرجا میرم واسم مهم نیس اگر بدن بشورم چون به هرحال میزبان از صبح زحمت زیادی کشیده و الان خستس 

یکم کمک کن مثلا پذیرایی ک خسته نشی و دیده ام بشه ولی باهاش صحبت کن بگو هوامو داشته باش من تو خانوادت فقط تو رو دارم اذیت میشم خصوصا وقتی پریودی خیلی بزار هواتو داشته باشه کار میکنی بعد بش غر میزنی اشتباهه از قبل مهمونی بگو هواتو داشته باشه 

شکوفه بزن سبز شو