2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی واسه شما خنده داره  واسه خودمون ترسناکه  من دو بار نفرین کردم دو نفر مردن&nb ...

جدی میگی ؟ آفرین دمت گرم از خوبان خدا هستی جواب دعات رو میده منم میدونم این همسایمون رو اذیت کردن اینکه بلند بلند میگه خندم گرفت وگرنه الکی که مردم رو نفرین نمیکنع گلم شما دو بار یکی رو نفرین کردی مرد میشه یه کمی توضیح بدی چطوری چیکار کرده بودن

ولی واسه شما خنده داره  واسه خودمون ترسناکه  من دو بار نفرین کردم دو نفر مردن&nb ...

منم اینجوریم البته نفرین نمیکنم اما حتما بد تلافی میشه براش ،جوری ک هم دلم خنک میشه هم دلم میسوزه براش 😬

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

مادرشوهرم ی همسایه داره همیشه دنبال من مزگرد بلند بلند دعا میکنه برای بچه دار شدنم ی بار خیلی دلم شکست از دعاهاش نفرینش نکردم اما شنیدم بچه ش سرطان گرفته داره جلو چشمش آب میشه 

ی بنده خدای دیگه هم مثل اون هی پیگیر بچه دار شدنم بود و اذیت میشدم ی کرونایی گرفت تا مرگ رفت و برگشت دیگه حرفی از بچه دار شدنم نزدن 😄

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
جدی میگی ؟ آفرین دمت گرم از خوبان خدا هستی جواب دعات رو میده منم میدونم این همسایمون رو اذیت کردن ای ...

یکیش یه کارگر بود بیچاره 

من اسباب کشی داشتم راستش زیادم اون زمان پول تو دست و بالم نبود واسه کارگر گرفتن مادرم بیچاره گفت بزار بگم سرایدار خونه مون بیاد کمکت برادر زنش ام وانت داره خود زنه ام میاد کمکت تو خونه پولو بده اینا احتیاح دارن 

بعد اینا دو برابر یه کارگر عادی ازم پول گرفتن و کارمو انجام ندادن و رفتن منم حالم خیلی بد شد چون واقعا اون پولو با بدبختی جور کرده بودم و اصلا نداشتم باز کارگر بگیرم سر همینم مجبور شدم یخچال و لباس شویی مو بفروشم چون نداشتم پول بدم کارگر بیاره خونه جدیدم 

یه هو داشتم با مامانم حرف میزدم گفتم ایشالله بمیره پول وانت رو ازم گرفت ولی لوازم رو جا به جا نکرد برام 

دو هفته بعد پسر جوون سی ساله تو جاده با همون ماشین وانت تصادف  کرد مرد   

عقده های زندگیت رو سر من خالی نکن لطفا