2777
2789
عنوان

تعبير خواب😫😫😫

578 بازدید | 16 پست

كلا خيلي كم خواب ميبينم 

يه مدته مدام خواب ميبينم يه مقداريش قبل اذانه يه مقداريشم بعد نماز صبح چند دقيقخ بعد اذان تا هفتو نيم صبح حدودا 

😞

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ديشب خواب ديدم خونه دوستمم با يكي از اقوام و چن تا ديگه از دوستام جالبه كه در واقع من اصلا همچين ادمايي رو هم نميشناسم 

بعد خونشون شمال بود و ويلايي رو به دريا 

رفتم يه قسمت استخر بود و يه قسمت دريا 

من وارد اب كه شدم جريان اب منو برد وسط و يه محدوده ايي كه خيلي خطر ناك بود و انگاري هركي ميرفت غرق ميشد 

يكي از دوستام همونا كه نميشناختم اومد نجاتم داد بعد رفتيم تو محوطه استخر و سونا اينا ابگوشت با گوشت كوبيده خوردم 😐😐 بعد يكي ديگه از دوستام خبر اورد يه پسر بچه كاسه سرش نميدونم تو درسا همون جايي كه من بودم فكر ميكنم يا تو استخر تركيده و اينا ولي من خوني نديدم همش ميگفتن شانس اوردي نمردي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

این جور خواب ها خوبن. من خودم خواب قران. خواب اذان. حضرت عباس. یونس. همه رو دیدم. ایشلا که حاجت روا ...

ميشه بياين 

تو خواب امروز خيلي وحشت زده بودمو داشتم غرق ميشدم

خب من تعبیر خواب بلد نیستم. فقط میگم این جور خواب ها خوبن. معنوی هستن 

اهان ممنون 💚💚انشالله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11801395/تعبير-اين-خابا-و-دليلش-رو-كسي-ميدونه

اينم دوتا ديگه از خوابام 😞

خوابت مهم نیست عزیزم افکارت مخشوشه برا اونه . اب و شنا توی خواب خوبه تعبیرش نگرانی اصلا نداره

اخه من اصلا شنا بلد نيستم كه خواب استخر و دريا ببينم اما در كل ذهنم درگير هست 

مهم نیست چی بلدی اب و استخرو شنا و دریا تعبیرش خیلی خوبه و خیری توش هست ولی کلا خوابهاتو زیاد جدی نگ ...

ممنون انشالله 

چون خيلي كم خواب ميبينم برام جالب شده اين همه خواب تو اين مدت 

ممنون انشالله  چون خيلي كم خواب ميبينم برام جالب شده اين همه خواب تو اين مدت

عزیزم افکارت و آزاد کن و یکم از حالتی که الان داری وافکاری که الان داری دوری کن خوب میشی چندسالته کندم جون

😊