2777
2789

چله ايت الله حق شناس برداشتم 

دوشب به فاصله كم 

خواب ديدم 

دندونم كامپوزيت كردم 

و يه سيدي بهم شيريني يه جعبه داد البته شيرني فروش بود ولي من قصد خريد نداشتم اما بهم داد و تخفيفم بهم داد تو خريد 

البته به مضمون خاب دوميم يعني خريدايي جز شيرني انجام داده بودم در واقعيت هم ولي شيريني نه اصلا فكر نكرده بودم 

ديشبم خواب ديدم مراسمات مذهبي بود همه پياده داشتن ميرفتن اول رفتم ٢٠تومن مادرم به يكي بدهي داشت بدم طرف گفت (از ساداتن )من ياداشت نكردم گفتم دين مادرم برداشته بشه نداشتيم باشه هديه بهتون تو دلم گفتم ساداته راه دور نميره 

جلو تر كه اومدم يكي از روحانيون روستامون كه ايشونم سيدن رو ديدم يه سوال شرعي كردم گفت برا قبله استغفار كن و مكروهه اما حرام نيست درحالي كه در واقع حرامه اما الان كه توبه كردم نميدونم چي ميشه يكي دوباره يه جوري بهم فهموند كه مراقب نگاهم باشم تو مسير كيفم رو گم كردم كه زير چادر يكي كه داشت خستگي در ميورد پيداش كردم 

قبلشم به خريد شيريني نه ولي به مضموني شبيه به اين  فكر. كرده بودم 

قبلا البته خيلي وقت پيش منظورمه همچين خابايي ديدم كه تعبيرش حاجت روايي اما حاجت نگرفتم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

خیره انشالله 

تعبیرشو‌ نمیدونم ولی ممکنه ذهنت زیاد درگیر چله شده باشه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
خیره انشالله  تعبیرشو‌ نمیدونم ولی ممکنه ذهنت زیاد درگیر چله شده باشه

نه در واقع اميد ندارم زيادم درگير نكردم 

اينجا يكي خاباش تو زمان چله گفت اثر داره برا همين اولش گفتم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین دندون رو میدونم اگه صدمه ببینه یا بیوفته بده اما ببینی دندونات سالمن این خیلی خوبه در هر حال صدقه بده . اما واقعا دندون کامپوزیت یعنی دندونی که ظاهرش خیلی بوده هم سلامتیه هم خبر از یه اتفاق خوب . اینو یه نشونه در نظر بگیر . انشالله خیره. الان داشتم ی تاپیک دیگه ای ازت رو میخوندم گفتی وقتی تو جمع خونواده شوهر هستی با بچه سرگرم میشی یا تو دلت ذکر میگی . اینو که خوندم انقد دلم ی جوری شد خدا می‌دونه از ته دلم برات دعا میکنم خدا قلبت رو شاد کنه ‌‌‌‌‌‌خودم تو این شرایط بودم میفهمم . البته من تو خونواده خودم بین خواهرای خودم اینطوری غریب میشم . اما خوابت نشونه خیلی خوبیه . 

استغفار تو خواب هم خیلی خوبه .ی جوری انگار توبه ات قبول شده . اینایی که خودم می‌دونم و تجربه کردم رو میگم . راستی در زمان چله حتما حتما به خواب هات دقت کن چون نشونه رو حتما خواب میبینی یه خانمی هم گفت در طول چله خواب دیده حاجتش رو به صورت هدیه بهش دادن و بعد از تموم شدن چله حاجت گرفته . پیداش کنم تگت میکنم . 

ببین دندون رو میدونم اگه صدمه ببینه یا بیوفته بده اما ببینی دندونات سالمن این خیلی خوبه در هر حال صد ...

عزيزم خيلي برام دعا كن 😭خيلي احتياج دارم 

استغفار تو خواب هم خیلی خوبه .ی جوری انگار توبه ات قبول شده . اینایی که خودم می‌دونم و تجربه کردم رو ...

انشالله به زودي خبر حاجت رواييمو بهت بدم ❤️

حتما دعا میکنم انشالله خدا هم قابل بدونه عزیزم 

حتما قابلي كه قبلت اينقد مهربونه 

عزیز چیز سبز توخواب دیدن نشونه حاجت روایی هستن حالا شماسیدم دیدی که چه بهتر صبر داشته باش خیره ان شا ...

ممنونم انشالله التماس دعا