2777
2789
عنوان

خیاط یا رنگکار؟!؟ مسئله اینست🧐🤔

191 بازدید | 15 پست

بنظرتون خیاطی درامد بیشتر داره یا رنگکاری مو؟!؟!!

یدونه چرخ دارم شوهرم میگ خیاطی ادامه بده 

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

رنگ‌کاری مو 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

رنگ دردسر بیشتر داره برای اینکه مو مورد دلخواه مشتری بیاد یا به پایه رسوندنش

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ دردسر بیشتر داره برای اینکه مو مورد دلخواه مشتری بیاد یا به پایه رسوندنش

الان یکی از فامیلا خیاطی میکنه ماشالا انقد مشتری دارع ک وقت سر خاروندن نداره یه ساله شروع کرده

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
ارایشگاه و خیاطی یکیه؟ نمیبینی واسه رنگ مو چقدر دستمزد میگیرن؟ ارایشگاها چقدر مشتری دارن؟

چ ربطی داره یکی از فامیلامون خیاطه دختره انقد مشتری داره 

تو شهر ما خیاطی درامدش بیشترع

من بعنوان یه خیاط بگم. ۴ ساله اموزش دیدم هنوز یه قرونم در نیاوردم اولا که همش فک و فامیل میان لباس بدوزم براشون بعدم هیچی پول نمیدن غریبه هم شوهرم اجازه نمیده بیاد خونه اندازه هاشو بگیرم و بدوزم و اینا. البته چزخ سردوزم لازم دارم ولی پولشو ندارم. بیرونم بخوام مغازه بگیرم اونم پولشو ندارم. پس عملا هیچی به هیچی.

ولی خواهرم رفت یه کارگاه اموزش رنگ و کراتین یه هفته بود کلا. بعدشم یه ماه وردست بود ماهی ۲ تومن الانم خودش یه صندلی اجاره کرده و مشتری داره فت و فراوون. یعنی اون تو دوماه به درامد رسید من بعد ۴ سال هنوز نرسیدم البته اگه سرمایه داری میتونی از خیاطی هم سریع به درامد برسی ولی اموزش خیاطی حداقل ۶ ماه وقت میبره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
الان یکی از فامیلا خیاطی میکنه ماشالا انقد مشتری دارع ک وقت سر خاروندن نداره یه ساله شروع کرده

من از شخصی دوزی خیر ندیدم. پیرم در میاد تا یه لباس برا مشتری میدوزم هنوز نپوشیده صد تا ایراد میگیره ۹۰ درصدشم الکیه. اخرم به زور پول میدن.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من بعنوان یه خیاط بگم. ۴ ساله اموزش دیدم هنوز یه قرونم در نیاوردم اولا که همش فک و فامیل میان لباس ب ...

همین دختره ک میگم خیاطه الان بیست سالشع اما چنان مشتری داره انقد پارچه پیششه ک نگو 

از اول شروع کرد ب دوختن برا خودش بعد فامیل بعد بقیه هم دیدن خوششون اومد اوردن پیشش دیگ خیاطیو شروع کرد الان دوتا سردوز داره یه چرخ راسته دوز بزرگ دارع کارگرم گرفته برا هر مانتو ساده ۲۵۰ میگیرع 

اگ دنبالش بری خیلی خوبه البته اون مغازع از خودشونه 

همین دختره ک میگم خیاطه الان بیست سالشع اما چنان مشتری داره انقد پارچه پیششه ک نگو  از اول شرو ...

من که شوهرم هیچ حمایتی نمیکنه اصلا دوست نداره من کار کنم😪

من از شخصی دوزی خیر ندیدم. پیرم در میاد تا یه لباس برا مشتری میدوزم هنوز نپوشیده صد تا ایراد میگیره ...

خب باید دوره بخری ببینی خیلی عالیه 

همین دختره مدرک فنی حرفه ایشو گرفته چنتا هم دوره خریده جدیدا کارش خیلی شیکه

من که شوهرم هیچ حمایتی نمیکنه اصلا دوست نداره من کار کنم😪

خودت پشت خودت باش وقتی ببینه خوپت پول در میاری حمایتت میکنه کم کم شروع کن مطمئن باش موفق میشی البته باید امید داشته باشی