2777
2789
عنوان

آهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشناسی واقعا؟ گیف میلی رو پروفم بود همیشه تیکا(مهدیه)  بیخیال دوسال گذشته😅 فقط خواستم بپرس ...

واااااای الان که دقت میکنم خیلی اشنایی ولی من بیشتر از رو پروف تو خاطرم میمونه🥺 

چه چیزایی رو؟ 😈

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واااااای الان که دقت میکنم خیلی اشنایی ولی من بیشتر از رو پروف تو خاطرم میمونه🥺  چه چیزایی رو ...

بابام فوت کرده بود💔هیچوقت یادم نمیره تاپیکی که زده بودین🥲

هیچی فکر بد نکن😅درباره بچهها خیلیاشون نیستن خواستم بپرسم

https://s6.uupload.ir/files/millie-millie-bobby-brown_arqr.gif

بابام فوت کرده بود💔هیچوقت یادم نمیره تاپیکی که زده بودین🥲 هیچی فکر بد نکن😅درباره بچهها خیلیاشون ...

فهمیدم عزیزم 💙

گر چه حافظه ی ماهی دارم ولی بپرس☻

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

🌸چیز مهمی نیست  از بچهها خبر داری اونایی ک قبلا باهاشون حرف میزدیم همینجور خواستم بدونم

کیا بودن؟ 😶😶

آهنگای هایده و گوگوش و ابی و شادمهر بریز براش

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

معصومه یلدا سبا ساجده و...  قبلنا ک جمع بودیم🥲

معصومه همون پگاه پریشانی؟؟

سبااااا؟

ساحده هم عقاب؟ 

منظورت همیناست؟