نمیشناسی واقعا؟ گیف میلی رو پروفم بود همیشه تیکا(مهدیه) بیخیال دوسال گذشته😅 فقط خواستم بپرس ...
واااااای الان که دقت میکنم خیلی اشنایی ولی من بیشتر از رو پروف تو خاطرم میمونه🥺
چه چیزایی رو؟ 😈
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بابام فوت کرده بود💔هیچوقت یادم نمیره تاپیکی که زده بودین🥲 هیچی فکر بد نکن😅درباره بچهها خیلیاشون ...
فهمیدم عزیزم 💙
گر چه حافظه ی ماهی دارم ولی بپرس☻
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
🌸چیز مهمی نیست از بچهها خبر داری اونایی ک قبلا باهاشون حرف میزدیم همینجور خواستم بدونم
کیا بودن؟ 😶😶
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی