2777
2789
عنوان

رشته زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 26 پست
چ موسسه ایی هس حالا پکیجش چجوره 

دکتر منوچهرزاده هست

بزن اینستا نمونه اموزشاشو ببین کامنتارو بخون 

سایت دارن سایتشونم ببین

خلاصه خودت تحقیق کن

مشاورشم رایگانه به این شماره پیام بدی برات یسری ویدیو نمونه اموزش رو میفرسته 09380797322

گارانتی ۳۰ روزه هم داره میتونی بگیری ببینی باهاش ارتباط برقرار میکنی نکردی پس بدی پولتو برگردونن

من خودم دارم میخونم برادرزادم و دخترداییامم خوندن.

ولی بازم خودت ببین تحقیق کن.

خوبیش اینه ۶ دوره بگذرونی خودشون بعنوان معلم استخدامت میکنن.در کنارش میشه مترجمی هم انجام داد.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راسی چرا گفتی اگ هدفم تدریسه الکی پول شهریه ندم؟

چون دانشگاه روش تدریسشون فرق داره 

گرامر محوره

و در نهایت باید زرنگ باشی بعدش بتونی تدریس کنی

اکثرا یسری گرامر حفظ میکنن و واقعا میشرفتی تو زبان ندارن

دخترداییم لیسانس زبان داشت ولی مکالمه روون نمیتونست انجام بده میخواست شاگرد بگیره اکثرا رو مکالمه اصرار داشتن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خب من اگ شهر دیگ باشم چجوری استخدام میکنن بعنوان معلم ؟هزینه هاش چقد؟

اصلا حضوری نیست تلفنیه کارت

ساعت مشخص باهات فیکس میکنن و تو تماس میگیری با زبان آموز و باهاش مکالمه انگلیسی میکنی و رفع اشکال

هزینه هاش برای هر دوره فرق داره و سطح خودتم مهمه من واقعا از ایناش اطلاعات دقیق ندارم. 

من خودم کلاس زبان میرفتم از بچگی ولی خواستم که از پایه شروع کنم برای همین از دوره اولشون تا دوره شیش که در حد یک معلم زبان میشی خریدم کلا شد حدودا ۱۴ اگه اشتباه نکنم

😶 نه  شهریه نداره  فقط هزینه کتابا و مسیرته

خب دیگه گفتم ک واس زبان میخونم و کنکور میدم اگرررر دولتی قبول شدم شهر خودم میرم‌ اگر نشدمم چیزی از دس نمیدم هم واس ذهنم خوب بوده همم میتونم تعیین سطخ بشم موسسه زبان از سطح بالاتری بخونم ادامه بدم مدرک بگیرم