سلام بچه ها من میخام برای زبان بخونم بعد کنکور بدم اگر دانشگاه دولتی نیاوردم تعیین سطح بشم موسسه زبان و ادامه بدم تافل بگیرم چون دانشگاه ازاد نمیتونم برم رشته زبانو انتخاب کردم که اگر دولتی نیاوردم ضرر نکنم هرچی اطلاعات راجع به این رشته دارین یا رشتتون اینبوده لطفا بگید کتابایی ک خیلی خوب بوده براتون میشناسید بگید ممنون میشم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببین کلا زبان موسسه با زبان دانشگاه فرق میکنه تو موسسه زبان رو یادمیگیری ولی تو دانسگاه خیلی تخصصی ...
میدونم عزیزم فرق داره میگم چون نمیتونم دانشگاه ازاد برم زبانو لنتخاب کردم که اگر وقتمو گزاشتم و دولتی نیاوردم ضررر نکرده باشم حداقل میتونم تعیین سطح بدم و کلا برای ذهنمم خوبه
تدریس یا ادبیات زبان یا مترجمی فرقی نداره.... مگه دولتی هم شهریه میخاد گفتم ک دولتی نیارم نمیرم ازاد ...
تند خوندم متوجه نشدم
اگه هدفت ایناست من یه پکیج بهت معرفی میکنم باهاش بخون اگه هر روز تایم بذاری روزی ۱ ساعت و نیم تو نهایت ۳ ماه میشی معلم زبان مدرکم میده مترجمی هم میتونی بکنی.
من خودم خریدم دارم استفاده میکنم فقط تایمم کمه لامصب نمیتونم زیاد وقت بذارم.
دختردایی من ۳ ماه وقت گذاشت خوند الان تو خود موسسه استخدام شده بیمه هم شده.
مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛