2777
2789

ای وای . دعا میکنم هر چی به صلاحته اتفاق بیفته و اون هرزه عوضی هم خیر نبینه و هر چی که براش برنامه ریزی کرده برعکسش براش اتفاق بیفته . الهی اشیون زندگی هیچ زوجی با خیانت خراب نشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭 چند ساله یه عوضی هرزه صیغه شوهرم شده هرکاری کردم نرفته دیگه خسته شدم

برادر، پدر چیزی نداره  جمعش کنند ؟ رسواش کن . ابرو براش نزار

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ای وای . دعا میکنم هر چی به صلاحته اتفاق بیفته و اون هرزه عوضی هم خیر نبینه و هر چی که براش برنامه ر ...

تو رد خدا خیلی دعا کنید 

هشت ساله اومده تو زندگیم مثل اسرائیل غاصب نرم نرمک داره کار خودشو میکنه راه خودشو باز میکنه هیچوقت حلالش نمیکنم 

تو رد خدا خیلی دعا کنید  هشت ساله اومده تو زندگیم مثل اسرائیل غاصب نرم نرمک داره کار خودشو میک ...

خدا کمکت کنه عزیزم . این ادمها خیر نمیبینند اما خب زندگی دیگرانم داغون میکنند .  من هم یکی امثال اون هرزه رو میشناسم رفت زندگی انگلی خودشو روی اشیونه یه زن و ۲ تا بچه هاش ساخت . خدا ازش نگذره . 

خدا کمکت کنه عزیزم . این ادمها خیر نمیبینند اما خب زندگی دیگرانم داغون میکنند .  من هم یکی امثا ...

خدا از اینا نگذره عوضین شاید من خیلی گنهکارم که صدام نمیرسه به خدا تو روخدا شما دعا کنید هر سال موقع اربعین متوسل میشم به امام حسین چاره دردم بشه خسته شدم

چراااااااا مگه تو مشکلی داری؟

مگه ادم هرزه و خائن دنبال دلیل هست؟ هم شوهر اسی هم اون زن یکی از یکی لجن تر هستند .‌.   

خب تعجبه که واکنشی نداشتی؟! مگه مرض داره بعد یه سال بره دنبال صیغه!!!!!!

چرا واکنش نداشتم منتها ماجرای هشت سال و نمیتونم تو دو تا تاپیک خلاصه کنم بخوام یکمشو بگم با دروغ رسید به مرحله‌ای که اون زن از شوهرم بچه دار شد (از اون سه تای دیگه بچه نیاورد ادددد از شوهر من با دوا و دکتر قرص و آمپول و هورمون درمانی خودشونو حامله کرد که بمونه) با پنهان کاری حرفه‌ای رسیده به اینجا که الان سه ساله میدونم هست هنوز و بچه دارن و تازه فهمیدم مادر شوهر و پدر شوهرم فهمیدن و به خونشون رفت و آمد داشته و مادرشوهرم چقدر باهاش اوکیه