نفیسع مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2423 عنوان 18 ساله ها بیاین 210 بازدید | 21 پست چقد ماهیانه میگیرید ؟ من خیلی ناراحتم روم نمیشه بگم بیشتر بریزن ۵۰۰ تومن میریزن ۲۰۰ تومن قسط اسپرسوساز میدم میمونه ۳۰۰ هیچ غلطی نمیتونم باهاش بکنم سالی ۱.۵ هم میدن برا لباس که هرچی میخرم با سیو کردن از همون ۳۰۰ تومن باقیه خیلی ناراحتم ... 1402/05/30 | 23:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missdior عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3107 وضعتون چطوره چیکاره ان خانوادت مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم
im_diiana عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 4109 ۵۰۰ تومن کمه بنظرم ؛ یا رک و پوست کنده بهشون بگو یا برو سرکار شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
نفیسع مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2423 وضعتون چطوره چیکاره ان خانوادت بابام هم بازنشستس هم الان کار میکنه ، مهندسیداره ولی از بس مامانم از اول خرج نکرده عادت ندارن که دختر خرج داره
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4744 وضع مالیتون اگ بیشتر از این کفاف نمیده طبیعیه عزیزم💔🥲🥺 گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23651 عزیزم با اجازت من یه سوال بپرسم تو تاپیکتبرای انتخاب رشته اگه خودمون نتونیم وارد سایت شیم و انتخاب رشته کنیم بریم کافی نت میتونن برامون انجام بدن؟
نفیسع مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2423 وضع مالیتون اگ بیشتر از این کفاف نمیده طبیعیه عزیزم💔🥲🥺 درد اینه کفاف میده از اول بهمون یاد دادن قانع ترین باش
شستاخ عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 778 منکه خانوادم درک میکنمتا جایی که لازم نباشه خرج نمی کنمبیشتر دوست دارم محصولات پوست و مو بگیزم تا اینکه هر ماه بخوام لباس عوض کنم نمیگم لباس خریدن بده اما زیادش واقعا لازم نیست همینکه ادم با همون لباس هایی که داره هنیشه مرتب و خوش پوش باشه کافیه😊
نفیسع مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2423 عزیزم با اجازت من یه سوال بپرسم تو تاپیکت برای انتخاب رشته اگه خودمون نتونیم وارد سایت شیم و انتخاب ... بله باید لیست بنویسی بدی بهشون
نفیسع مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2423 منکه خانوادم درک میکنم تا جایی که لازم نباشه خرج نمی کنم بیشتر دوست دارم محصولات پوست و مو بگیزم ت ... برای همون محصولات پوست و مو هم خودم میخرم مشکل اینه الان که رژیم میگیرم نون سفید نمیخورم نون تست میگیرم باید خودم بگیرم 😐😐😐😐
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4744 منکه خانوادم درک میکنم تا جایی که لازم نباشه خرج نمی کنم بیشتر دوست دارم محصولات پوست و مو بگیزم ت ... منم همینم البته پول بیشتر باشه دستم عاشق خرید لباس های جدیدم ولی خب الویتم محصولات پوست و موعه گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
نفیسع مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2423 منم همینم البته پول بیشتر باشه دستم عاشق خرید لباس های جدیدم ولی خب الویتم محصولات پوس ... الان آرزوم خریدن یه ست آرایشی کامله ولی به زور ضد آفتاب بخرم
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4744 برای همون محصولات پوست و مو هم خودم میخرم مشکل اینه الان که رژیم میگیرم نون سفید نمیخورم نون ... 😂بخدا منم گاهی همینم😂😂 ی خوردنی میخوام از همون مقدار اندک پول خودم باید بدم ک بخرن😂🥲 گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4744 الان آرزوم خریدن یه ست آرایشی کامله ولی به زور ضد آفتاب بخرم منم نمیتونم لوازم آرایشی آنچنان بخرمب قول شما ب زور میرسم مرتب ضدآفتاب بخرم:)دیگ باید ساخت تا انشاءالله مستقل شیم گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★