یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خرجای اساسی مثل لباس و این چیزا اگه بخوام بگیرم با خودشونه و من پرداخت نمیکنم
در حد کافه و بیرون رفتن با دوستام و خرجای این جوری ریز ریز هر وقت بگم ۵۰۰ یا یه تومن میریزه یا کارتشو میده
در کل مقدار مشخصی نمیشه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
واقن از موقعیتم متنفرم یه بار میخوام برم بیرون برگردم میشه ۱۰۰ تومن که میشه ۱/۳ ماهیانم ...
منم
درکت میکنم
من دستمون کلا تنگ شده جدیدا ولی خب متاسفانه الویت های خانوادمم درست نیست ،نمیدونم چطور بگم ولی کلا انتظار دارن با همون ی ذره پول تمام نیازهامو ساپورت کنم
در حالیکه دوست همسن خودم باشگاه و کاشت ناخن و رنگ مو و دکتر پوست و تفریحش همش به راهه
من که هزار بار میگم دیگه بزرگ شدم ماهیانه بهم پول بدین
بابام میگه نه چیزی لازم داشتی بگو تا بهت پول بدم
منم غرور دارم چیه هی بگم پول بعد بگه نه
قهر کردم یه ماهه اصلا نمیگم چیزی
اصلااااا براش مهم نیست تازه خوشحالم هست
خسته شدم به خدا
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.